kızlarrrrr merhaba,
misch cnm kalp kalbe karşıymıss ben de tam geldimm seni gördüm, ayrıca cook sevindim beni düşündüğüne inan ben de sizleri hep düşünüyorum benim tek dünya ile iletişim alanım sizsiniz buna inanın 2 yıldır herkesle herseyden kestim iletişimimi,telim bile yok kızlar .
ayyy benim isler cok yazamasam da okuyorum sanırım yeni amel olanlar var ,sağlıklar kolaylıklar dilerim onlara,
ildeniz sen de mi amel oldun ,geçmişi cok okyamadım bilen biri kısa özet yaparsa sevinirim,
black cnm ozelden yazdıklarına nasıl sevindim bilemezsin inanın cok moral verdin allah da sana en buyuk aşkları mutlulukları versin cnm.
ben hep aynı,ev savaş alanı ...ne zaman sakinler ne zaman normale dönerim bilmiyorum bildiğim tek sey hem ruhumun hem bedenimin artık çekmediği iflas ettiğidir..moral olsun diye
estetik mestetik bile bir işe yaramıyor tek istediğim sakin bir ev normal " normal uyku normal film seyretme cafe içme vs vs" kıymet bilin ve hayatınızın tadını çıkarın lütfen ,hayatından memnun olmayan varsa benimle 24 saat geçirmeye gelsin ,gelsin de hayatının kıymetini bilsin.