canım peki bu resimdeki bebekler seninmii cünkü baya bi önce yazmıssın mesajıı inşallah senindir ve allah isteyen herkeze nasipederslm arkadaşlar.benim iki ay önce adet sancısı sanıp doktora başvurduğumda endometriozis tanısı konuldu ve içerde kanama yapmış acil laparoskopi yapıldı.sorunumuz sadece bu sanarken operasyon sırasında tüplerin tıklaı olduğunu ve kistin yenileyeceğini öğrendik ameliyat sonrasında.doktorum hemen bi merkezde tüp bebek yaptır kistin tekrarlarsa yumurtalıkların alınabilir ve tüp bebek şansın azalabilir dedi.dün jinemed tüp bebek merkezine gittiğimde dok.melike hanım ultrasonla muayene etti ve kistin yenilediğini rahimde yapışıklık olduğunu tüplerimin alınabileceğini söyledi.ve çok üzüldüm demem oki benim durumumda olupta tedavi gören ve gebe kalan varmı yada kisti nasıl yendiniz bitkisel otlar ilaç yani cerrahi işlem olmak istemiyorum çünki 5 yıl önce sapasağlam bir rahimim vardı iki kez kürtaj bir kez düşük bir kez histeroskopi ve bir kez laparoskopi oldum haa iki kez rahim filmi var bide onu saymadım bile ortada ne var hiç koca bir hiç ve bir çok sorun hastalık ne olur akıl verin bana.
slm arkadaşlar.benim iki ay önce adet sancısı sanıp doktora başvurduğumda endometriozis tanısı konuldu ve içerde kanama yapmış acil laparoskopi yapıldı.sorunumuz sadece bu sanarken operasyon sırasında tüplerin tıklaı olduğunu ve kistin yenileyeceğini öğrendik ameliyat sonrasında.doktorum hemen bi merkezde tüp bebek yaptır kistin tekrarlarsa yumurtalıkların alınabilir ve tüp bebek şansın azalabilir dedi.dün jinemed tüp bebek merkezine gittiğimde dok.melike hanım ultrasonla muayene etti ve kistin yenilediğini rahimde yapışıklık olduğunu tüplerimin alınabileceğini söyledi.ve çok üzüldüm demem oki benim durumumda olupta tedavi gören ve gebe kalan varmı yada kisti nasıl yendiniz bitkisel otlar ilaç yani cerrahi işlem olmak istemiyorum çünki 5 yıl önce sapasağlam bir rahimim vardı iki kez kürtaj bir kez düşük bir kez histeroskopi ve bir kez laparoskopi oldum haa iki kez rahim filmi var bide onu saymadım bile ortada ne var hiç koca bir hiç ve bir çok sorun hastalık ne olur akıl verin bana.
Ay alllah saglikli kucagina almaya nasib etsin bir sey sorijam benimda ayni seniki kibi dis gebelik sol tupim alindi simda tek tup azicik acik dedi doktr bide sivi varmis uda gebelikti engeliomus sen amelyat oldunnmu hic doktr tup bebek yapsam bile dusuk olir dediimerhaba;arkadaşlar ben 2008 -Aralık ayın evlendim 2009 ocak ayında hamile kaldım çalıştığım için ve çocuğuma bakanımın olmadığından 3-4 yıl araya mesafe koyduk 2012 ağustos aında hamileyim diye sevindim meğersem dış gebe olmuşum ve sağ tüpüm alınmak zorunda kaldı tabiki doktorun hatası 100lik yani 2013 ocak ayında tkrardan hamile kaldım ona da sevindim dünya bir sefer olan korneal gebelik oldu rahim ağzı gebeliği onu fakültede profesörler tarafından iğne ile kurutuldu orda söylendi ilk dışgebeliğinde kolay yolu buldular tüpünü alarak ondan sonrasında tek tüpe kalınca tüp filmi çetirdim ve diğer tüpümde tamamen kapalıydı tüp bebekten başka yolumun olmadığını da söyleyince trabzon karadeniz hastanesinden tüp bebek yaptırdım be şuan 8 aylık hamileyim allah nasip ederse birtane daha kızım olacak,
Tüpleriniz tıkalı ve normal yolla mı hamile kaldınız?ya ne güzel mucizeler oluyor dimi yeterki rabbim istesin ol desin.sizinki bence gerçekten minimum düzeyde ki tüplerin açıkmış benmde adetlerim düzenli yumurtlamamda normal tüplerim tıkalı ve kist yenilemiş birde apışıklık var dedi doktor ama bilemiyorum nekadar doğru bende üç kezz normal yolla gebe kaldım zaten bunun bzim için şans olduğunu söylediler ama dediğin gibi rabbim biliyor.çok teşekkür ederim allah razı olsun dualarını bekliyorum eksik etme ne olur:sm_cool:alkisalkisalkis
Yaa inanılır gibi değil gerçektenmerhabalar...belki size moral olur diye yazmak istedim. çok yakın bir arkadaşımın hsg de 2 tüpüde tamamen tıkalı çıkmıştı. direk tüp bebek dediler ve yapıldı. sadece 3 embriyo iyi kalitedeydi ve transfer edildi. arkadaşımın ikizleri doğdu. sonra zaten olmuyor diye korunmamış 3. bebeğe kendiliğinden hamile kaldı. yakında doğum yapacak. ikizler daha 1.5 yaşında. herşey gönlünce olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?