selam yaren öncelikle geçmiş olsun. şoku çabuk atlattığına sevindim benimde çok uzun sürmemişti toparlamam 1-2 gün içinde mantıklı düşünmeye başlıyor insan.
benim teşhisimi osman develioğlu yaptı. bende endometrioma yani çikolata kisti yok ama tüplerde sıkıtnı var. o zaman jimerdeydi geçici olarak şimdi fsm bulvarında A.R.T diye yeni bir yer açtılar gürkan uncu ile. osman hoca bursa
tüp bebek merkezinde yapıyordu tüp bebek tedavisini değiştirdi mi bilmiyorum.
biraz araştırdıktan sonra tüp bebek tedavisinde acıbadem şahin zeteroğlunun başarı yüzdesinin yüksek olduğunu öğrendim. 1. denememi onunla yaptım geçen ay. kimyasal gebelik oluştu devam etmedi. tüp bebek için çok ideal bir doktor. psikolojik olarak desteklemesi, güler yüzü, sıcak kanlı olması, ilgilenmesi vb. herşeyi ile çok iyi. hatta kimyasal gebelik olup sonuç düşmeye başladığında bile aradı tekrar kontrole çağırdı ilgilendi vs. tüm doktorların negatif sonuç sonrası hastalarını tekrar durum değerlendirmek ve kontrol muayenesini yapmak için aslında çağırması lazım ama çoğu yapmıyor.
geçen cuma gittim kontrole şimdi tekrar değerlendireceğiz ameliyat olmalı mıyım yoksa 2. yi mi deneyelim diye...
benim durumum bu. sen direk tüp bebek mi yaptıracaksın? doktorun kim? teşhisi kim yaptı?