- 27 Aralık 2007
- 87
- 2
- 623
sevgili arkadaşlar...
öncelikle kimsenin hevesini kırmak istemem, herkes yaptığına ve doktorlar da önerdiğine göre mutlaka bir doğruluk payı vardır ama ben soğan kürü veya benzeri şeylere pek sıcak bakamıyorum. düzenli ve dengeli beslenmeye dikkat ediyorum tabi ama kür olarak birşeyi doktorumla onaylamadan uygulamak istemiyorum. herkesin bünyesi farklıdır ve başka bir şeye zarar veren bir şey yapıyor olabilirim diye düşünüyorum açıkcası. bir de soğan suyu fikri bile midemi bulandırıyor, zaten psikolojik olarak bizden çok götüren bir dönemde kendimi böyle bir sıkıntıya sokmak yerine sadece bilimsel şeyler uygulamak istiyorum.. ama tabi bu benim fikrim, sizler umarım faydasını görürsünüz.
tüplerin konusuna gelince.. hsg ile baktırmak lazım tüplerde sıvı birikimi vb gibi bir durum olup olmadığını görebilmek için, ben önümüzdeki ay çektireceğim hsg. zaten bakılmayan bir o kaldı :) gerçi benim daha önceki denemelrimden birinde gebelik oluşmuştu ama doktoruma sordum, gebelik oluşmuş olması tüplerin sağlıklı olduğu anlamına gelmeyebilirmiş. yani sıvı olsa da tüp bebek tutabilirmiş ama tutunmada olumsuz bir etkenmiş...
umarım hepimiz en kısa zamanda olumlu sonuçlar almaya başlarız....
haklısın canım belki ama insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor ve şuda varki ben beş yıl önce rahmi gayet sağlıklı yumurtalıkları gayet güzel herşeyiyle güzel bir rahime sahiptim sadece doğuştan olduğunu söledikleri çok küçük bir perde vardı doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi ne olduysa ondan sora oldu çok basit bir operasyon geçirdim ama birdaha hamile kalamadım kim korunmadığım ay ben hamileyim diyebilicek kadar güzeldi herşey ve ameliyat oldujktan sora başıma ne geldiyse geldi sorunların arkası kesilmedi bu duruma geldik nerdeyse rahimi alalım dicekler ondan korkuyorum artık ve operasyon yada içeriğinde kimyasal şeyler bulunan ilaçlar içmektense bildiğim hergün yediğim şeyin suyunu içerim diye düşünüyorum.ayrıca soğan suyunun yan etkisi var diyelim biyeri tedavi etti diğer yeri bozdu peki bu ilaçlar içinde geçerli değilmi hemde fazlasıyla? dediğim gibi + endonun ilaçla tedavisi yok neyazıkki ya gebelik olucak ya ameliyat ben doğal yollardan yanayım açıkcası seninde fikrine saygılıyım tabiki.