tabikide paylaşırım canım benim zaten bu yüzden burdayım.benim micro çok başarılı geçmişti.11 adet yumoş toplandı ve 11 i de döllendi.3 tane embriyo transfer edildi.1 isi blastokist diğerleri de morula dediğimiz kaliteli embriyolardı.5.gün transferim oldu yani.bu kadar güzel embriyolarla malesef hamile kalamadım.doktorlar da çok şaşırdı,en çok güvendiğimiz hastamızdın dediler.ama kısmet işte ne denebilirki başka?zamanı değilmiş rabbim öyle uygun görmüş dedik ve kabullendik mecburen.zaten çift olarak da sebepsize giriyomuşuz.yani dediklerine göre endo engel değilmiş.sanırım ilk evreleri benimkisi.peki sen ne durumdasın?tedavide misin şuan?gördüğün tedavilerden bahseder misin?
ben de benzer durum var sevgili evoevo. yukardaki mesajlarimda takip ettiysen ben de endo hastasiyim (hastalik demek de sevimsiz ama maalesef oyle)... cok kaliteli embriyolar olusmasina ragmen, rahim icinde hicbir problem gorunmemesine ragmen 4.denememize baslayacagiz. sebep bulmak mumkun degil. moraller yerlerde.... ama pes etmek yok, denemelere devam edecegim...
sen ne zaman basliyorsun yeni tedavine?