ANKARA TÜP BEBEK DOKTOR VE HASTANE ÖNERİSİ

Kesinlikle görüşün ve asla pişman olmayacaksınız çok teşekkür ederim inşallah sizde dualarını misliyle yaşarsınız.
Benim Cem hocada 2.tedavimdi. 2.transferim tek olmuştu. Ama kimyasal gebelikle sonuçlandı 3. olan transferde çift embriyo hakkımız olduğunu söyledi.o şekilde oldu. Ücret konusuna gelince ben zamdan önce peşin olarak ödemiştim şimdiki fiyatla fark edebilir inanın tam fiyat veremiyorum ben de polikistik Over vardı rahim dinlendirme kesinlikle önerdi.
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim. Umarım istediğimiz haberleri alırız

Merhaba kızlarrr🌸 hepimizin süreci çok başka... Yıpratıcı yorucu ve mucizelerle dolu bir süreç. Yanlız değilsin öncelikle bunu bilmeni isterim. Ben 2024 Haziran ayında dış gebelik sonucu sağ tüpümü kaybettim ve daha 1 aydır bebek denemeye başlamıştık tekrardan ve rahim filmi HSG çektirdik ve kalan sol tüpümünde tamamen kapalı olduğunu öğrendim. İnsanın yüzüne doğal yollarla çocuğun olmayacak denmesi bile ne kadar ağırmış. Haliyle tüp bebek sürecine gireceğiz ama doktor önerisi merkez önerisi duymaya ihtiyacım var. Normalde HRS hastanesi Tarık Aksu nun hastasıyım ama tereddütlerim var.. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba öncelikle her şey kolaylıkla gönlünüzde ki gibi sonuçlanır inşallah 🙏 Ben ablamın da doktoru olması sebebiyle Ankara’da Hakan Turan ile tüp bebek sürecimi başlattım sonuç odaklı ,Emin adımlarla ilerleyen şahane bir insan şahane bir doktor. İlk denemede çok şükür pozitif haberimizi aldık 🙏 Gönül rahatlığıyla gitmenizi öneririm . Ne yazık ki tüp bebeği ticarete çeviren yığınla dr var gidip yüzlerini göremiyoruz bi havalarda oluyorlar. Laboratuvar olarak Genart ile çalışıyor . Öneri olarak değerlendirebilirsiniz 🍀

Merhaba öncelikle her şey kolaylıkla gönlünüzde ki gibi sonuçlanır inşallah 🙏 Ben ablamın da doktoru olması sebebiyle Ankara’da Hakan Turan ile tüp bebek sürecimi başlattım sonuç odaklı ,Emin adımlarla ilerleyen şahane bir insan şahane bir doktor. İlk denemede çok şükür pozitif haberimizi aldık 🙏 Gönül rahatlığıyla gitmenizi öneririm . Ne yazık ki tüp bebeği ticarete çeviren yığınla dr var gidip yüzlerini göremiyoruz bi havalarda oluyorlar. Laboratuvar olarak Genart ile çalışıyor . Öneri olarak değerlendirebilirsiniz 🍀
Görüşme listeme ekledim çok çok teşekkür ederim. Taze transfer mi . Yoksa regliyi bekledi mi transfer için?

Dondurulmuş transfer oldum 2 embriyom 5.güne ulaşmıştı ikisini de transfer ettik çok şükür ikisi de tuttu 🙏🍀
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ✨ bende iki embriyo transferi istiyorum ama yaşım 29 sanırım 3. Denemeden sonra 2 transfer oluyormuş yada 35 üstü olunca . İsteğe bağlı yapan doktor yok mu merak ediyorum. Çünkü ben tüpümü kaybetmeden önce ikiz gebelik yaşadım ama biri rahme biri tüpe yerleşti doğal yol ile olmuştu . İkiz hevesim buradan geliyor. Allah'ım aratmasın hepimize güzel günler yaşatsın aminnn

Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ✨ bende iki embriyo transferi istiyorum ama yaşım 29 sanırım 3. Denemeden sonra 2 transfer oluyormuş yada 35 üstü olunca . İsteğe bağlı yapan doktor yok mu merak ediyorum. Çünkü ben tüpümü kaybetmeden önce ikiz gebelik yaşadım ama biri rahme biri tüpe yerleşti doğal yol ile olmuştu . İkiz hevesim buradan geliyor. Allah'ım aratmasın hepimize güzel günler yaşatsın aminnn
Yani genelde öyle bir kural olduğunu biliyorum ama bende 30 yaşındayım doktorumla ortak karar verdik çift olması şansımı artıracaktı bizde öyle yaptık 🍀 Kaybetmek sizin için çok zor olmuştur eminim ama inşallah yerine güzel haberlerle kutlamak kalır 🙏🙏

Yani genelde öyle bir kural olduğunu biliyorum ama bende 30 yaşındayım doktorumla ortak karar verdik çift olması şansımı artıracaktı bizde öyle yaptık 🍀 Kaybetmek sizin için çok zor olmuştur eminim ama inşallah yerine güzel haberlerle kutlamak kalır 🙏🙏
Ben talep etsem demekki çift transfer yapılır . Of çok heyecanlı çok güzel . 🫣

Ben talep etsem demekki çift transfer yapılır . Of çok heyecanlı çok güzel . 🫣
Yani Doktorumda ikiz gebelik riskli diye çok yanaşmamıştı önce ama 14 yumurtadan 5.güne yalnızca 2 tane kalınca o da tutunmayı arttırabilir diye düşündü onayladı ve istediğimiz gibi oldu 🍀🙏 sizin de olur tabi gönlünüzü ferah tutun tatlı ikiz bebişlerinizi sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza kolaylıkla 🙏❤️

Yani Doktorumda ikiz gebelik riskli diye çok yanaşmamıştı önce ama 14 yumurtadan 5.güne yalnızca 2 tane kalınca o da tutunmayı arttırabilir diye düşündü onayladı ve istediğimiz gibi oldu 🍀🙏 sizin de olur tabi gönlünüzü ferah tutun tatlı ikiz bebişlerinizi sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza kolaylıkla 🙏❤️
İnşallah size aynı şekilde sağlıklı almanızı diliyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için 🤍💕

X