- Konu Sahibi 01_papatya
Başladınız mı ? Ben de yarın başlayacağım Diyarbakır’daÜcret ve ilgi alaka durumları nasıldı acaba bende Aralık'ta baslaycm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladınız mı ? Ben de yarın başlayacağım Diyarbakır’daÜcret ve ilgi alaka durumları nasıldı acaba bende Aralık'ta baslaycm inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Merhaba Diyarbakır bahçeciyi önerir misiniz bizde orda yapmayı düşünüyoruzEvet başladık memnun kaldık Allah'ın izniyle önümüzdeki ay transfer olacak
Merhaba bahçecide tüp bebeğe başladınız mı bizde düşünüyoruz orda nasıl acabaBaşladınız mı ? Ben de yarın başlayacağım Diyarbakır’da
Evet ben başladım ocakta herşey yolunda giderse transfer olacgm şuan yumurtaların gelisimini bekliyoruzBaşladınız mı ? Ben de yarın başlayacağım Diyarbakır’da
Memnun kaldınız mı zeki hocadan erkek için yeterli mit uygulamaları sizce tavsiye eder misinizEvet ben başladım ocakta herşey yolunda giderse transfer olacgm şuan yumurtaların gelisimini bekliyoruz
Benim amh sorunum vardı ona göre bir tedavi uygulandı eşim için sıkıntı yoktu o yüzden ona bir tedavi uygulanmadı ben memnun kaldım olması gerektiği gibiydi ilk defa farklı ilaçlar kullandım faydasını gördüm tavsiye ederim ama sadece diğer merkezlere göre biraz tuzlu fiyat olarakMemnun kaldınız mı zeki hocadan erkek için yeterli mit uygulamaları sizce tavsiye eder misiniz
Sonucunuz ne oldu merak ettim bende transfer oldum olumsuz sonuçlandıİy akşamlar kızlar . Görünce yazmak istedim . Ben zeki hocaya tedaviye başladım bugün taze transfer oldum . Eşimde de bende de sorun yok çok şükür . 11 gün sonra sonuç alıcaz . Hastaneden çok memnunum hocaya zaten diyecek bişey yok çok bilgili ,ilgili ve net bir insan. Ama emrıyologları mükemmel ilgileri , bilgileri , ilk tercih ederken ben önce labaratuarı araştırdım çünku tüm işlem orda başlıyor kızlar![]()
Ben hamileyim çok şükür darısı size ve tüm isteyen annelere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSonucunuz ne oldu merak ettim bende transfer oldum olumsuz sonuçlandı
Sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah.transfer edilen embriyo kalitesi neydi sizinBen hamileyim çok şükür darısı size ve tüm isteyen annelere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
4. Gün AA kalıteydiSizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah.transfer edilen embriyo kalitesi neydi sizin