merhaba canım ilgin için öncelikle teşekkürler..senin için hayırlı oaln neysee o olur inşallh rabbim fazla aratmasın bir an önce meleklerimize kavuşalım..bende gürkan uncuda 2 negatif aşılama yaşadım (bursa ART) endometriozis teşhisini ve direk tüp bebeğe geçmemizi söledi ..1 yıllık hastasıyım maddi olarak indirim felan yapmıyor bu yüzden başka doktorlarla görüşmeye karar verdik ve ilk görüşmemizi şahin beyle yaptık açıkçası ona karşı ılımlıyız ..birde jinemedle görüşelim diyoruz ...bir haftalık tatilden sonra karar veririz.:1hug:selam yaren öncelikle geçmiş olsun. şoku çabuk atlattığına sevindim benimde çok uzun sürmemişti toparlamam 1-2 gün içinde mantıklı düşünmeye başlıyor insan.
benim teşhisimi osman develioğlu yaptı. bende endometrioma yani çikolata kisti yok ama tüplerde sıkıtnı var. o zaman jimerdeydi geçici olarak şimdi fsm bulvarında A.R.T diye yeni bir yer açtılar gürkan uncu ile. osman hoca bursa tüp bebek merkezinde yapıyordu tüp bebek tedavisini değiştirdi mi bilmiyorum.
biraz araştırdıktan sonra tüp bebek tedavisinde acıbadem şahin zeteroğlunun başarı yüzdesinin yüksek olduğunu öğrendim. 1. denememi onunla yaptım geçen ay. kimyasal gebelik oluştu devam etmedi. tüp bebek için çok ideal bir doktor. psikolojik olarak desteklemesi, güler yüzü, sıcak kanlı olması, ilgilenmesi vb. herşeyi ile çok iyi. hatta kimyasal gebelik olup sonuç düşmeye başladığında bile aradı tekrar kontrole çağırdı ilgilendi vs. tüm doktorların negatif sonuç sonrası hastalarını tekrar durum değerlendirmek ve kontrol muayenesini yapmak için aslında çağırması lazım ama çoğu yapmıyor.
geçen cuma gittim kontrole şimdi tekrar değerlendireceğiz ameliyat olmalı mıyım yoksa 2. yi mi deneyelim diye...
benim durumum bu. sen direk tüp bebek mi yaptıracaksın? doktorun kim? teşhisi kim yaptı?
slm herkese .ben de endometriosis 4.seviye hastasıyım.benm hastalığım çok ilerlemiş.geçen sene açık ameliyat oldum.içerde çok yapışıklık varmış hatta doktor ameliyatta çok zorlanmış.tüp bebeğe başladık.4yumurta toplandı 3ü yerleştirildi.bugün 10.günüm ve çok heyecanlıyım 2 gün sonra kan testinde belli olcak.ik tüp bebek denemem.doktor çok ümitlendirdi.bilmyorum.hiç belirti yok şu an.sadece akıntım var.çarşamba günü inşallah allahım beni mutlu etcek dua edin benm için....merhaba arkadaşlar burda olumlu olumsuz bir çok şey okudum.ben ileri seviyede endo çukulata kisti var.7 sene önce açık ameliyat oldum.yumurtalıklarım duruyor o zaman 20 yaşında hiç bir şeyden habersizdim tek söylenen evlenmem ve çocuk sahibi olmamdı fakat 2 sene önce evlendim bu arada 6 sene boyunca son 1 yıla kadar doğum kont.ilacıyla kont.altında tuttum.geçen sene ilacı bıraktım kist çıktı haziran 2009 lap.ve hist.oldum kist alındı.ondan önce rahim filmleri 2 tüp de açık.bu ay adetten sonra hormonlara bakıldı ve adetin 5.günü klomen kullandım 12.gün kontrole gittim 3 ad.kist 2 si po 1 tanesi endo 2 cm.folikülde oluşmamış aşılama yattı.tüp bebekte randevu aldım bu hafta oraya gidicem eşimden de örnek aldılar hiç bir sorun yok ama ameliyat sonrası hamile kalmayı beklerken tekrar kist çıktı bu durumda olupta kist varken tüp bebek yapıp hamile kalan var mı acaba?
merhaba arkadaşlar burda olumlu olumsuz bir çok şey okudum.ben ileri seviyede endo çukulata kisti var.7 sene önce açık ameliyat oldum.yumurtalıklarım duruyor o zaman 20 yaşında hiç bir şeyden habersizdim tek söylenen evlenmem ve çocuk sahibi olmamdı fakat 2 sene önce evlendim bu arada 6 sene boyunca son 1 yıla kadar doğum kont.ilacıyla kont.altında tuttum.geçen sene ilacı bıraktım kist çıktı haziran 2009 lap.ve hist.oldum kist alındı.ondan önce rahim filmleri 2 tüp de açık.bu ay adetten sonra hormonlara bakıldı ve adetin 5.günü klomen kullandım 12.gün kontrole gittim 3 ad.kist 2 si po 1 tanesi endo 2 cm.folikülde oluşmamış aşılama yattı.tüp bebekte randevu aldım bu hafta oraya gidicem eşimden de örnek aldılar hiç bir sorun yok ama ameliyat sonrası hamile kalmayı beklerken tekrar kist çıktı bu durumda olupta kist varken tüp bebek yapıp hamile kalan var mı acaba?
slm herkese .ben de endometriosis 4.seviye hastasıyım.benm hastalığım çok ilerlemiş.geçen sene açık ameliyat oldum.içerde çok yapışıklık varmış hatta doktor ameliyatta çok zorlanmış.tüp bebeğe başladık.4yumurta toplandı 3ü yerleştirildi.bugün 10.günüm ve çok heyecanlıyım 2 gün sonra kan testinde belli olcak.ik tüp bebek denemem.doktor çok ümitlendirdi.bilmyorum.hiç belirti yok şu an.sadece akıntım var.çarşamba günü inşallah allahım beni mutlu etcek dua edin benm için....
canım araştırdığımız kadarıyla kistleri olupta hamile kalan çok kişi var ben de 2 negatif aşılama var endolu olduğum bilseydim direk tüp bebk yaptırırdım ama nasip işte aşılamalar sonucunda çıktı ..eylülde tüp bebeğe başlıycaz...şansı düşürüyor diyen dr. larda var ..düşürmez diyende var canım herşey nasip kısmet .merhaba arkadaşlar burda olumlu olumsuz bir çok şey okudum.ben ileri seviyede endo çukulata kisti var.7 sene önce açık ameliyat oldum.yumurtalıklarım duruyor o zaman 20 yaşında hiç bir şeyden habersizdim tek söylenen evlenmem ve çocuk sahibi olmamdı fakat 2 sene önce evlendim bu arada 6 sene boyunca son 1 yıla kadar doğum kont.ilacıyla kont.altında tuttum.geçen sene ilacı bıraktım kist çıktı haziran 2009 lap.ve hist.oldum kist alındı.ondan önce rahim filmleri 2 tüp de açık.bu ay adetten sonra hormonlara bakıldı ve adetin 5.günü klomen kullandım 12.gün kontrole gittim 3 ad.kist 2 si po 1 tanesi endo 2 cm.folikülde oluşmamış aşılama yattı.tüp bebekte randevu aldım bu hafta oraya gidicem eşimden de örnek aldılar hiç bir sorun yok ama ameliyat sonrası hamile kalmayı beklerken tekrar kist çıktı bu durumda olupta kist varken tüp bebek yapıp hamile kalan var mı acaba?
tamamen hayal kırıklığı ....herşey bitti...kocaman bi negatif
cnm bende de endo var. tüplerim yapışıklıktan dolayı tıkanmış. düşünebiliyomusun bunu gittiğim 6. doktor tespit etti. ondan öncekiler hep tek tüpün tıkalı ve tek tüple hamile kalabilirsin dediler ve beni oyaladılar. kimisi sebepsiz dedi falan. 3 sene gebe kalamadım. neyse son gittiğim doktor maddi durumunuz iyiyse teknolojiyi kullanın yani tüp deneyin dedi daha fazla beklemek istemedik bizde ve ilk tüpte başarıya ulaştık şu an hamileyim. 3. ayımdayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?