Enayi yerine koyuluyorum.

Konut sigortaniz yok mu?

Boru patlamasi sizin sucunuz degil ayrica. Fazla iyi niyetlisiniz, somurulmussunuz resmen.

Ayyy cakala bak. Benim de üst katın mutfağındaki petekteki poru patlamisti sabah bı baktım tavandan şıp şıp su damlıyor. Mutfak masamın uzerinden yerlere akmış masam kabardı halım ıslanınca suyu çekip bulaşık makinasının oraya kadar gelmiş su. Üst kata çıktık hemen dedik durum bu tamirinizi yaptirin. Gelip bizim eve onlarda hâli gördü. Adam tavan boyası ve masanın zararını karşılamak istedi ama biz sizin bu uslubunuz yetti bize dizinde masrafınız olcak biz kendimiz hallederiz dedik. Ne sömürücü insanlar var ya

Millet iyice utanmaz olmuş. Çok geçmiş olsun. Bence de arkadaşların dediği gibi ustanın söylediği parayı hesabına zarar karşılığı diye yatırın. Bir daha da muhatap olmayın.

Hala sigorta yaptırmadım

Tuh sigorta olsaydi hem sizin hem komsunuzun masrafini ve yapilmasi gerekenleri çıkartır, karsilayacaklarini karsilarlardi. Komsunuzun koca ve arsiz cenesi de acilmamis olurdu.

Patlayan boru apartmanin ortak gideri falan mi yoksa sizin kendi su borunuz mu, ustalar ne diyor? Hayir boru patlamasi uzerinden bu kadar nemalanmak buyuk yuzsuzluk ama mahkemede basiniza ne is acilir onun icin merak ettim.

Bende böyle bir insandım ama bu durumlara düşe düşe artık ince düşünceyi bıraktım.size de tavsiye ederim.benim suçum diyorsunuz da boruyu yerinden siz mi söktünüz.bir kazadır olmuş iyi niyet gösterilince bu insanlar böyle yapıyor işte.taviz veriyorsunuz hakka dönüştürüyorlar.saygısız kadın.kesinliklr daha fazla yardımcı olmayın

Gerçekten pes.
İnsanlara hatalıyken bile hatam var demeyeceksin gerçekten bu hale getiriyorlar. Resmen pislik yapıyor bu kadarı da olmaz.

Bu insanlara laf anlatılıyor ne yazık ki.
Millet iyice utanmaz olmuş. Çok geçmiş olsun. Bence de arkadaşların dediği gibi ustanın söylediği parayı hesabına zarar karşılığı diye yatırın. Bir daha da muhatap olmayın.
Yüzünü göresim gelmiyor artık gerçekten. Hep saygılı olduk onlara karşı
Mahkemede suçlu çıkarsak daha büyük masraf çıkarsa diye korkuyorum
Artık kafam o kadar doldu ki ne yapacağım bilmiyorum

Bu iş böyle olmaz ki hata sizde. Patlama olduktan sonra ev sahibi bir şeye ellemeden sizi çağırmalı, siz de tespit ettiklerinizi belirleyip orda uzlaşmalıydınız.

Yaptırmanız gerekenleri yapmışşınız daha bişey yapmayın lütfen boş verin.

5 bin at gerisine karışma.

Cok gecmis olsun.
Bu tur olaylara mahal vermemek icin hep onlemimi alirim, olabilecek her seye sigorta yaptiririm. Cocuklara bile, ya disarida ya baskasinin evinde ya da kendi evimizde zarar verme durumlarina karsi sigorta yaptirdim.
Şu zamana kadar da baya faydasini gordum.
En son parkta itis kakis diger cocugun gözlüğü kirilmis, annesi hemen geldi yeni gozluk icin, bildirdim sigortaya, sonrasinda hic ugrasmadim. Buyuk kolaylik.
Daha fazla gec kalmadan yaptir.

Senin yerinde olsaydim suan, sırf bu insafsizliklari yüzünden bir sey odemezdim, mahkemeye verip ugrassin, mahkeme derse ki ödeyeceksin, tutar şu şu, o zaman öderdim.

Sizi yumusak bulunca tepenize cikmak istemis. Aslinda esiniz kendi ustanizi tembihleyip, alip onun evine gidecek, birde basinda duracakti.

Duvar boyasina gelirsek bi odanin boyanmasi yeterliydi. muhtemelen bir oda yeniden boyaninca diger odalarla ton farki olacak diye tum evi boyatmak istiyor. Aslinda mahkeme yoluyla cozseniz daha iyi olur hem sizin için hem komsunuz için. Ancak burda şöyle bi durum var. Biz yaptirdik, masraf şu kadar diye ekstra seyleri kitlemeye calisabilirler. Elinizde onlarin evine ait fotograf var mi? Duvar, kapi vs

Borunun patlamasi nasil sizin sucunuz olabilir o kismi anlamadim

Boru patlıyor niye siz ödüyorsunuz?

Boru patlamasi sizin yaptığınız ya da yanlışlıkla yapabileceğiniz bir şey değil ki. Yani kendiliğinden patladiysa eğer ortada bir suçlu yok. Herkes payına düşeni yapmaliydi
Suç ya da suçlu değil.

Sizin evinizin eşyalarından kaynaklı komşunuz zarar gördüyse hasar masraflarını siz ödemek zorundasınız.

3 sene önce üst katın çamaşır makinesi borusu patlamış.

Biz hastanede yatıyorduk,alt kat komşumuz yazlıktaydı. Evlerimiz mahvoldu. Üst komşu da evde yok memlekete gitmiş,çok geç fark edilmiş. Kiracıydı,”ödemem” dedi,sonra avukata danışılmış,ödemek zorundaymış,”verin mahkemeye” dedi. Çok üzüldük. Çok çok az para verdi,çok az da ev sahibi verdi,üstünü bizler tamamlayıp alt komşumuz ve biz evlerimizi kendimiz yaptırdık.

Allahım hiç kimseye yaşatmasın,ev kazaları çok zor.

Mutfak dolabından patlamış boru. Nedenini çözemedik çünkü eve taşınırken tesisatı yeniletmiştik

Öyle boru değil. Çeşmeyle ucu birbirine bağlayan metal 50cmlik birşey bu patlayan

Bu patlayan boru degisen tesisata dahilse o zaman firmada zarardan sorumlu olmuyor mu? Detayli faturaniz varsa kontrol edin isterseniz. Zararinizi tazmin edebilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…