Enayi yerine koyuluyorum.

Hiç verme. Emin misin böyle Bi hasardan oluşan sorunun sorumlusunun sen olduğuna? Baktın mı hukuken ne karşılığı diye?
Hukuken ben suçlu gözüküyorum. Birkaç ay önce benim üst katımdan su geldi. Hem bana hem benim altıma. Bana sordu ne yapacaksın diye dedim bişey yapmıcam. Üst kata sadece geçmiş olsun lütfen önüne geçin sorunun dedik kendimiz hallettik. Öyle olunca oda adama bişey demedi. Ama bana gâvura davranır gibi davranıyor

sigortan varsa oradan hallet masrafını evde olmadığın için ben de kusur yok istersen mahkemeye ver deyip geç yüz verince astar isteyen birine çok bile iyi davranmışsın
Sigortam yok ne yazıkki bu eve yaptırmaya fırsatım olmamıştı.
En mantıklısı kendi ustanı çağırmak ve hasar olan yerler hariç hiçbir şeye ellememek
Kendi ustamı çağırdım ancak 2 hafta çok yoğunum dedi. Kadında sapığım gibi gece gündüz mesaj atıp arıyor 2 hafta bekleyemem maalesef
5 bin için ısrarcı oldum. 5 bini kabul edin, ben yoğunum beni daha fazla diken üstünde tutmayın dedim. Ha o ustayı çağırmış 5 bin ödemiş ha usta gelmiş ben 5 bin ödemişim bir farkı yok. Gıcıklığına vuruyor işi.
Kuru halı muhabbetini annesi yaptı. Yaptığı ayıptı ancak sesimi çıkartmadım. İlk değil bu, daha önce 2 3 dairede de su patlağı oldu. Benim bina boşluğunda daireye gelen vana borum patladı bana dedi ki siz yaptıracaksınız. Bizde yaptırdık. Bizden 1 hafta sonra başka dairenin patladı, bina aidatından karşılandı. Bunlar hep sindirdiğim şeyler. Yokuşa sürülürse binaya yaptığım fazla ödemeleri de 5 binden düşüp göndereceğim

Lütfen bozulmayan ıslanmayan hiç bişeyi yaptırma. Pis halılarını bile sana kitlemeye çalışmış. Sinir oldum senin yerine de.

Lütfen bozulmayan ıslanmayan hiç bişeyi yaptırma. Pis halılarını bile sana kitlemeye çalışmış. Sinir oldum senin yerine de.
İnan o vereceğim parayla ister dolabını yaptırsın, ister avmye gidip kıyafet alsın umrumda değil. Uğraşacak gücüm kalmadı. Taciz eder gibi aralıksız yazıyor arıyor artık o mesaj attıkça ben gerilmeye başladım

İyice araştırın bu insana 1 kuruş fazla bile vermeyin
İnan ki 5 binden az tutuyor ise sadakam olsun gerçekten yordu beni 2 haftadır. Hayır evi su bastı bastığı gün aradık abla dedim evine su gidiyor evine dön. Tatildeydi, tatili bölmek istemedi 10 gün sonra geldi. Geldiğinden beri de beni darlıyor. Ben evde olduğum için hemen her yeri havalandırdım. Küf rutubet kalmadı. Ancak onun her yeri kapalı kaldı tatile devam ettiği için.

O da onun sorunu gelseydi ya da anahtarını ailesinden birine bırakıp gitseydi. Sen haber vermişsin elinden geleni de yapmışsın boşver ya.

Kızlar yöneticiyi aradım. Artık o kadar sinirlendim ki. Güzellikle anlattım az çok size anlattıklarımı. Başından beri güzellikle yanaştığımı suistimal edildiğimi sinirlenmeye başladığımı söyledim. 5 bini kabul etmemesi durumunda binaya ödediğim fazla tutarların faturasını mahkemeye sunacağımızı söyledim. 5 bini kabul etti. Telefonu kapattıktan sonra yazdım. 5 bini evinin hasarı için karşılık olarak kabul ediyor musun diye. Evet neden telefonda sormadın dedi, yarın bir gün işimiz mahkemeye düşerse yazılı kanıt olarak kalacak dedim. Kabul etti konuyu kapattım. 10 günde 10 yıl yaşlanmama sebep oldu.

İyi bari anlaşmanıza sevindim

At 5 bini geç ne hali varsa görsün. 5 bile fazla ama hadi mağduriyet olmuş giderilsin mağduriyeti. Evinde değiştirmek istediği şeylerin ücretini kendi versin bir zahmet. Ay bir biziz keriz galiba ya eve ilk girdigimizde üst kattan da bize su akmisti tamam yaptırırız dediler öyle kaldı bizde kimseye masraf çıkartmadık konusunu bile acmadik. Babam yaptı sonrasinda halloldu bitti. Tamam bu bayanın belli ki bir tık fazla masrafı ama bu kadarı da adam kullanmak yani. 5 bin at geç ne hali varsa görsün engelle sonrada.

Bi anlaştıktan sonra yetmeyecek gibisinden yaptı. Beni ilgilendirmediğini çoktan anlaştığımızı söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…