Enayi yerine koyuluyorum.

Ben haklarına girmeyeyim diyorum eşimde dedi neyse karşılarız diye ama bu kadarı da çok. Bugün en son patladım. Benim kendi sorunlarım var neden bu kadar darlıyorsun kaçıyor muyuz bi yere diye
Ben de kul hakkindan çok korkarım. Karşı taraf haklı ise ekstra özen gösteririm. Ama gerçekten nezaket gösterince çoğu kişi tepene binmeye çalışıyor. Eski evimde mesela çocuk gürültüsünden şikayet ediyordu komşu. Bence haklı. Ben bunda mecbur alttan almak zorundayım herseyden önce kul hakkı. Ama kadın öyle abartmisti ki sanki yokmusuz gibi davranmamızi istiyordu artık. Ben haklısınız dedikçe o doz artırdı. En son ben de kadına sert çıktım. Biz bu evde yaşıyoruz farkındasınız dimi dedim. Muhatap olmayı kestim. Daha bişi demedi. Diyemedi. Bazen böyle olmak gerekiyor maalesef. Yaptığınız çok doğru elbette zararı karşılamanız gerekir. Bir de ben korkarım böyle seylerden. İki kuruştan kaçmak için sonra daha zarara girerim falan diye korkarım mesela. Ama kadın artık abartmış. Siz ya kendi ustanizla yaptirin sadece su basmasindan dolayı olan yerleri. Ya da mahkeme bilirkişi ile vs yaptırsın. Halıların da parasını mutlaka düşün.

Asla sevmiyorum şurada sohbet paylaşmayı ancak bakın Allah aşkına. Ben olur dedikçe o inadına birşeyler ekliyor şimdi de tavan diyor sıva diyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-13-05-22-258-edit_com.whatsapp.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 214
Artık biraz daha yokuşa çekerse mahkemeye vermesini isteyeceğim.
Ustayı sen bul, eve gönder fiyatı onun vermesini beklersen tabii ki fiyat uçar. Yok mu güvenilir tanıdığın bir usta?

Kadın fırsatci
Burada tanıdık bildik bir usta da yok. Muhtemelen 3 bin diyen ustaya tamam deyip geçeceğim
Ayrıca parayı hesaba atmanıza sıkıntı olabilir sonrasında, kadın ona da yok sayabilir, öyle bir sey yapacak gibi duruyor. Ustayı siz bulu,n siz yaptırın, kadına vermeyin para.
Başka çare mi var. Birine tamam desem diğerini çıkarıyor
Para vermeyin bu açlara
Dediğiniz yerler için siz usta getirtin. Terbiyesizlere bak tüm halıları vermek ne demek
Tanıdık yok ne yazık ki.
Halı muhabbetinde işten midem bulandı zaten

Evin tapusunu al deseydin

Yumuşak buldu dedi ki sunuda aradan çıkarayım dedi talepleri arttı arsızlık yüzsüzlük

Ne yaparsan yap para anlamında diyorum hepsine ne kadar ödeme yapıldı nereler hasar gördü bunları belirtin

Mutfak dolabı değiştirmek ne ya

El insaf

Yuh artık ya gerçekten yuh oldu olacak evi yenileyin gerçi onu teklif etmiş ne kadar aç gözlü Allah gözünü doyursun

Armuttan da usta bulabilirsiniz. Kendi ustaniz tamir etsin. Kendi boyaciniz boyasın. Asla kadina para atmayın. Herşeyin fotoğrafını videosunu yapım aşamasında çekin.

Abla inan ki toplum içinde yaşamayı bilen insanlarız. Nerdeyse 1 yıl olacak altlı üstlü oturuyoruz. İznim hafta içi, öğlen 12de süpürge açarken bile mesaj atıyorum. Abla uyuyor musun makine açacağım diye. Misafirim gelecekse uyarıyorum biraz gürültü olabilir diye. Eşim aynı şekilde bina işleri ile ilgileniyor. Otopark yıllardır kapalıymış. 30 daire birleşip para toplayamadılar eşim tek başına otopark kapısını tamir ettirip temizletti. Kime iyi niyet ile gittiysem hep bir sorun yaşadım. Yaşımızın küçüklüğünden mi kullanmaya çalışıyorlar anlamıyorum artık midem bulandı insanlardan

Bi usta cagirin butun borulara baktirin banyo ozellikle sanirim su tesisat borulari sorunlu

Ev 0 bina olsa diyeceğim ki evin fiyatını düşürdük yaptıralım. Ancak dolaplar zaten eski, ev eski. Yani hâli hazırda değişmesi gereken şeyleri bana yıkmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…