Merhaba Hanımlar,
Bugün biraz sıkıntılıyım sanırım zaman yaklaştıkça daha çok geriliyorum. Geçen hafta evlilik terapistine başladık, birlikte girdik bu haftada ayrı ayrı görüşücez ama terapistten çıktıktan sonra uzun zaman sonra ilk defa kavga ettik. Doktor ona bahsettiğin duyguları hissediyorsan bukadar zaman bu şekilde mutlu bi zaman geçiremezdin hislerinde tezatlık var dedi ve terapiden çıkınca doktorun sözleri karşısında bana hislerini açık açık söyledi. Yani istemediğini ve bu konuda kararlı olduğunu. Fakat yakın arkadaşlarına hala karar veremediğini ve çok sıkıntılı olduğunu vs söylüyormuş . Neyse benim sıkıntım bu değil. Ben artık bitme ihtimaline ciddi ciddi inanıyorum.
Fakat hayatıma nereden tekrar başlayacağıma karar veremiyorum.28 yaşında severek, kalbi acıyarak boşanacak bir kadın olarak,
*Önce yeni bir ev tutmalıyım, kendi istediğim gibi dayayıp döşemeliyim.
*Diş doktoruyum ama işimi sevmiyorum. severek yapmıyorum. Sırf maddi açıdan tatmin ediyor diye bunca zaman çalıştım. Bu yıl başında işten ayrılıp ne istediğimi bulacaktım ama kısmet değilmiş. Şimdi hem maddi kaygım var hem de hobisel daha fazla zevk veren bir iş yapmak istiyorum fakat bir türlü karar veremiyorum. Bu hayatta hangi mesleği severek yapacağımı nasıl bulabilirim. Tek başıma nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorum.
*Ailem her zaman yanımda destekleri sonsuz. Fakat babamla iyi anlaşamıyorum kendisi sıkıntılı bir adam. Oyüzden bi şekilde kendi tek başıma hayatımı kurmam lazım.
Kafamda deli sorular, yepyeni bir hayata cesaretsiz olarak arkadan ittirilerek atılıyorum. Düşmeden sağlam durmam lazım biliyorum ama kolayda gelmiyor.
Yada herşeyi geride bırakıp yepyeni bir şehir yada ülkede hayata başlamak daha mı kolay olur.