- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Bence konu sahibi bunu eşinden açık açık söylemesini bekliyor.
Eşi belki gerçekten kırmamak için çok hassas davranmış olabilir ama bişey eksik,
sonradan çok pişman olma olasılığım da var vs. türünden şeyler söyleyince,
konu sahibinin hala çözülebilir bir mesela olarak bakmasını ve seven bir kadın olarak kafasının karışmasını anlayabiliyorum.
Mesela ev'e geldiğinde sarılıp ağlamasının nedeni hala karısına duyduğu saygı, yaşanmışlıklar,
güzel anılar, aşk bitse de insan olarak sevme ya da vicdan azabı gibi nedenler olabilir ama konu sahibi
bunu objektif yorumlayamayabilir bence şuan.
Yani kocasının bu tarz davranışları onun yersiz yere ümitlenmesine neden olabilir.
O yüzden eşinin bence bu istediği hayatı, neden boşanmak istediğini, artık onu sevmediğini açık açık, uzun uzun anlatması lazım.
Gerçekler acıtır ama bazen açık açık insanın yüzüne söylemek gerekir bişeyleri.
Bence bu durumda onlardan biri. O zaman konu sahibi ne kadar üzülürse üzülsün kafasında soru işareti kalmadan herşey netleşip o da rahatlayıp kendi hayatına bakacaktır.
Size katiliyorum. Ama konu sahibine esinin acik acik soylemediklerini soylemeye calisiyorum.
Yani ailenin baskisi vs cok itici, adam da bunalmis belli ki. Aslinda bayagi belli ediyor ve soylemis bir seyler ama konu sahibi kabul etmek istemiyor. Adamin gelip de bazi seyleri soylemesi de imkansiz bana gore. En azindan burada kandirilmasin konu sahibi.