eşimle 10 yıldır beraberiz 3 yıllık evliyiz ve bir de bebeğimiz var. eşimin de benim de ailelerimizle arası cok iyi, her normal aile gibi. neyse ama bana göre anormal giden bir takım olaylar olmaya başladı son 2 yıldır. eşimin ondan 2 yaş büyük ablası başta kaçarak evlenmiş ondan bir cocugu var. cocuk bebekken ayrılmışlar zaten evlendiği kişi de uyuşturucu kullanan serseri birisiymiş. bebeğiyle beraber annesigilde yaşamaya başlamış bu sırada eşimde bekar oldugu için aynı evde yaşamışlar. yegenine bu yüzden cok düşkündür ama görümceme hep bir mesafeliydi cünkü onları hic dinlemeyip hep yanlışlıklar yapıyodu (yaşlı bi adamla evlenmek istemesi,bebeğiyle cok ilgilenmemesi vs vs). cok iyi hatırlıyorum onlara gidince görümcem işe gidiyodu cocuguna kayınvalidem bakıyodu. annesi işten gelince ona sırnaşıyodu ilgilenmesi için ama görümcemin elinde tlfn ona tokat vurmuştu şımarma diye. cok üzümüştüm hep böyleydi. benim değil annemin cocugu diyodu zaten. neyse bi süre sonra görümcem birini daha buldu yine ailesi karşı cıkmasına ragmen ısrar etti etraf cok iyi anlatmıyodu evlenecegi kişiyi. sonra evlendi hemen bir bebeği oldu ee tabi kocası gercek yüzünü gösterdi ilgi alaka sıfır. sonra ne mi oldu ? benim görümcem acınacak duruma geldi ve kocam ona kol kanat gerdi. tabi ki ablası gersin ama aşırının aşırısı bi durum oldu. biz şu an iş nedeniyle farklı ildeyiz. eşim esnaf oldugu için istediği zaman gel git yapabiliyor. bu sefer bi bahaneyle memlekete gidip her gün ablasıyla beraberler. kocası zaten ortada yok cok. benim eşim kayınvalidemdeki yegenine de yeni dogmuş yegenine de babalık yapmaya başladı bakın dayılık demiyorum babalık. görümcemin yanlış evlilikleri fingirdeliliklerinşn sonucunu kimse cekmek zorunda değildi ama biz cekiyoruz. başta rahatsız değildim ama bu git geller hergün beraber olmalar benim yanımda sürekli ya mesajlaşmalar ya da aramalar cogaldı. zaten sabahları işe gidiyoruz akşamları da bunlae konuşuyodu. sanki benim ailem, abim yok. ama bana göre bunlar coo aşırı. iki lafından biri (adı ayşe olsun) ayşe. ayşe güzel yemek yapar ayşe bebeğine cok iyi bakar vs vs. yani ben ne zaman bebeğimle uykusuuz kalsam eşime bu durumu anlatsam e ayşe de böyleydi falan diyor kafayı yiyorum. yani anlatınca belki hafif kalıyor ama yemin ederim büyülü gibi hareket ediyor kocam. . tlfnunda ayşeye ait klasör var. her anlarını cekmiş. her şeyiyle ilgileniyor. bana değil dertlerini artık ona anlatıyor. bu sınır çizememezlikle alakalı kaç kere konuştum kötü ben oluyorum kardeşler arasına giren kötü gelin muamelesi görüyorum. gercekten bu durum canımı cok sıkıyor her gün aglayarak Allaha havale ediyorum.