en yakın arkadasim yok

iste boyle abartiyorum herseyi orantili degilim . birde annem hep derki bizim aklimiz boyle eksik olur her yuzumuze guleni dostt sanariz

yas ilerledikce samimi arkadasliklar kurulmuyor artik. o zamanlar canini istese canini verecek oluyorsun.. simdi esin evliligin oluyor, aile iliskileri oluyor. benim de yok arkadasim. cok aramiyorum da.. zamaninda guzeldi.
aynen bende bi suredir sizinle ayni gorusteyim ama bugun olsa fena olmazdi dedim kendi kendime

Yengeç burcu musun bilemedim
Benimde yakın arkadaşım yok artık kimseye güvenmiyorum sırrımıda kimseyle paylaşmam içimde saklarım insanoğlu çiğ süt emmiş kendim bilirim kimse de bilmez.
Sen herkese çok değer vermişsin değer verdiğin kadar gözlerinde değersiz olmuşsun. Haketmemişler seni boşversene

o.kadar haklisiniz ki bosvermistim zaten ama bugun bi dertlendim iste oyle

Ben de sen gibi sorgular üzülür veya strese girerdim insanlar neden böyle diye ama son 4 5 yıldır. İnan kendimle daha çok meşgulüm kimseyi takmamayı kimseyle çok fazla samimi olmamayı seçtim. Çok huzurluyum benim sınırlarımı asla geçemezler. Ben de onların.

Herşeyin DENGELİ olması lazım
Samimiyetinde, özgüvenin de, insan ilişkileri, eş arkadaş herşey o zaman huzurlu olursunuz

Valla canım benim bir arkadaşım vardı kocası sürekli hakaret ederdi , bir iki defa vurmaya Yeltenmiş falan aldatmış bide .sonra baktım barışmış canım ,cicim olmuşlar . Açıkçası bende yüzsüz dedim o arkadaş kişisine . Yani maden sonradan aranızı düzelteceksiniz niye gelip bize ah vah yapıyorsunuz .sonra kötü arkadaş biz oluyoruz . İlk okul arkadaşlığına gelirsek hangimiz ilk okul , lise yıllarında kardeş gibi olduğumuz arkadaşlarımızla görüşüyoruz ki .nadirdir . Eşiniz nasıldır bilmem ama o arkadaşınız olabilir , başkasına gerek yok

Güvenme dostuna saman doldurur postuna demiş atalar... benim arkadaşım vardır dostum yoktur... bu benim tercihim tabi... bütün arkadaşlarımın derdini dinlerim,özelini bilirim ama hiç biri benim özelimi sırrımı bilmez... dağa,taşa anlatın ama insana anlatmayın derdinizi

kadınla kulübünde arkadaşlıkla ilgili konulara çok şaşırıyorum; niye arkadaş olmayı da olmamayı da bu kadar abartıp arabeskleştiriyorsunuz ki. kardeşim gibiydi maddi olarak verici oldum bilmem ne. kardeş başka arkadaş başka; niye onu buna karıştırırsınız. benim uzak ya da yakın çok arkadaşım vardır. temel olarak da hayatıma aldığım insanlara güvenirim, maddi manevi açık ve paylaşımcı olurum. ha kazık da yemişimdir beklemediğim cinslikler de görmüşümdür ama insanlara dostluğa güvenim sarsıldı demem; onun da tıyneti buymuş napıyım der geçerim. çok yakın olduğum evimin anahtarını verdiğim insanlar da vardır ama doğum günü için kafe kapatmak insanın eşine filan anca yapacağı şeyler. kendinizi böyle jestlerle sevdiremezsiniz. siz kendi hayatınızı yaşayın, bu hayat birileriyle kesişirse arkadaş olursunuz. sınır çizin deyince mesafeli olun der gibi algılanıyor; oysa sınır çizmek karşımızdaki insana güvensizlik demek değil. insanın kişiliğinin bazı sınırları olur; dostuna da eşine de. ayrıca herşey herkese anlatılmaz bazı şeyler kimseye anlatılmaz içinde tutulur. ayrıca ben de habire kocasından şikayet eden arkadaşıma bi yerde mutlu değilsen ayrıl ayrılmıyorsan da sürekli şikayet edip gıyabında yüz göz olma derim derim yani.

banada anahtar verme abarti geldi ben vermem anahtar sahsen . habire kocamdan sikayet etmiyorum bir defa cok bunaldim bahsettim dertlesmek istedim lafi yedim
.

benimkilerde bak iste x kisisi diye tanistirdigim tanisma asamasinda oldugum yada sevgili olacagim adamlarla arkamdan konusmalar bulusmalar yazismalar cevrede hic erkek kalmamis gibi。hic unutmam ofiste calustigimiz is arkadasim abla boyle arkadaslarinla sen evlenemezsin demisti cunku onada goz koyarlar demisti seninkiler genelde maddi kullanmis cikar arkadasligi yapmis isi bitincede yan cizmisler insallah bosanmazsin o sozde arkadasin da yigilir oylece kapak olur

umarim sende o arkadaslarinla gorusmuyosundur

Minik minik fedakarlıklar yaparak karşınızdaki insandan karşılık alıp almayacaginizi yavaş yavaş anlayabilirsiniz
Bu kadar fazla fedakarlığa gerçekten ne gerek var ki
Kafe kapatmak bana da çok abartılı geldi
Ayrıca sadece maddiyat mıdır fedakarlık
Sizin verdiginizi gördükçe almaya baslamislar

İlkokulda benim de arkadaşım vardı ben hep dondurma alırdım ikimize. baktım ki artık salak yerine koyuyor üstümden geçiniyor. Bir gün sordum dondurma alacak misin diye param yok diye mirin kırın etti yine. Tamam ben alacağım dedim aldım bir güzel yanında yedim. bir daha da hicbirsey almadım ona

İnsanlar çok çabuk alışır böyle seylere
Yapmayacaksınız açık ve net
Kimse bu kadar şeye değmiyor
Ha karsinizdakinden de fedakarlık goruyorsaniz yapın zaten

aslaaa hepsini sildim kimseyle es gorusmesi yaptirmiyorum esimin tlfnundan bile aramam boyle iyi aman。bosanma nolur☺
bazi seyleri duzene sokmaya calisiyoruz esimde kendini degistirmeye calisiyor bende fazla alingan olmamaya ozen gosteriyorum insallah sevgi kazanacak ve bosanmayacagim gercekten zor bir durum bosanma davasi vs suan birlikteyiz 1 sene oldu olay olali ins bosanmam ve mutlu olurum sagol iyi dileklerin icin

dondurma olayini cok basarili buldum iyi yapmissin. yeni yeni kendimi duzletiyorum az fedakarlik az uzulme

Tamamen hissiyatla alakalı. Yani kafalar uyuyorsa, aynı şeyleri eğlenceli buluyorsan, hatalara karşılıklı tolerans gösterirsen olur.
İlk hatada silerseniz olmaz mesela. Bazı kusurlar kabul edilmeli zira hepimizin kusuru var.
Benim en yakın arkadaşım ilkokuldan beri benle. O bana çok kızdı küstü bazı hatalarım oldu, ben ona çok kızdım küstüm hatalarım oldu. Ama arkamızda bıraktık. Yoksa devam etmezdi.
Canımdır. İyi günümde de kötü günümde de benle olmasını istiyorum her zaman.
Sonrasında yurttan iki samimi arkadaşım var Farklı şehirlerdeyiz ama her zaman araşırız onlar da canımdır. Aynı odada kalınca kardeş gibi oluyorsun. Ha bazen boğasım geldi, bazen ciddi kavgalad ettil. Ama yine arkada bırakmayı bildik.
Önemli olan kötü kalp fesatlık yoksa anlayış tolerans.

Siz arkadaşlik yapmayi bilmiyorsunuz. Yani bir insanla arkadaş olmak icin gidip herşeyinizi anlatmak, ortaya dökmek zorunda değilsiniz.
Sizden istenmeyen "biseyler ismarlamak, lafe kapatmak" gibi şeyleri yapmayin mesela...

Gidip kimseye sonradan lafini yapabileceği birşeyimi anlatmam.
20 yillik cocukluk arkadasim var hala gorusuyoruz ama kalkip eşimle tartiştiğim bir mevzuyu bile anlatmam yani ki evliligim kotu degildir, tartismalarimiz da ciddi boyutta seyler degillerdir ona rağmen oturup anlatmam hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…