iste boyle abartiyorum herseyi orantili degilim . birde annem hep derki bizim aklimiz boyle eksik olur her yuzumuze guleni dostt sanariz2. Arkadaşını insan yerine koymuyorum geçelim
Arkadaşlarınız yanınızda kalsın diye neden çok değer verip varınızı yoğunuzu maddi manevi ortaya koyuyorsunuz ki.. yanlış anlamayın ama kullanılmaya açık birisiniz ..çok çok yakın ark dahi kafe fln kapatamam ne gerek
zaten artik bos geliyor ger arkadasim benim icin fesatlik dusunuyo saniyorumArkadaşlıklara fazla anlam yükleme.
aynen bende bi suredir sizinle ayni gorusteyim ama bugun olsa fena olmazdi dedim kendi kendimeyas ilerledikce samimi arkadasliklar kurulmuyor artik. o zamanlar canini istese canini verecek oluyorsun.. simdi esin evliligin oluyor, aile iliskileri oluyor. benim de yok arkadasim. cok aramiyorum da.. zamaninda guzeldi.
Ya oturup bir kahve içebileceğin arkadaşın olsun.Ama çok anlatma derdini, kendini.Çok darbe yedim arkadaşlıklardan inanmıyorum artık.zaten artik bos geliyor ger arkadasim benim icin fesatlik dusunuyo saniyorum
o.kadar haklisiniz ki bosvermistim zaten ama bugun bi dertlendim iste oyleYengeç burcu musun bilemedim
Benimde yakın arkadaşım yok artık kimseye güvenmiyorum sırrımıda kimseyle paylaşmam içimde saklarım insanoğlu çiğ süt emmiş kendim bilirim kimse de bilmez.
Sen herkese çok değer vermişsin değer verdiğin kadar gözlerinde değersiz olmuşsun. Haketmemişler seni boşversene
banada anahtar verme abarti geldi ben vermem anahtar sahsen . habire kocamdan sikayet etmiyorum bir defa cok bunaldim bahsettim dertlesmek istedim lafi yedimkadınla kulübünde arkadaşlıkla ilgili konulara çok şaşırıyorum; niye arkadaş olmayı da olmamayı da bu kadar abartıp arabeskleştiriyorsunuz ki. kardeşim gibiydi maddi olarak verici oldum bilmem ne. kardeş başka arkadaş başka; niye onu buna karıştırırsınız. benim uzak ya da yakın çok arkadaşım vardır. temel olarak da hayatıma aldığım insanlara güvenirim, maddi manevi açık ve paylaşımcı olurum. ha kazık da yemişimdir beklemediğim cinslikler de görmüşümdür ama insanlara dostluğa güvenim sarsıldı demem; onun da tıyneti buymuş napıyım der geçerim. çok yakın olduğum evimin anahtarını verdiğim insanlar da vardır ama doğum günü için kafe kapatmak insanın eşine filan anca yapacağı şeyler. kendinizi böyle jestlerle sevdiremezsiniz. siz kendi hayatınızı yaşayın, bu hayat birileriyle kesişirse arkadaş olursunuz. sınır çizin deyince mesafeli olun der gibi algılanıyor; oysa sınır çizmek karşımızdaki insana güvensizlik demek değil. insanın kişiliğinin bazı sınırları olur; dostuna da eşine de. ayrıca herşey herkese anlatılmaz bazı şeyler kimseye anlatılmaz içinde tutulur. ayrıca ben de habire kocasından şikayet eden arkadaşıma bi yerde mutlu değilsen ayrıl ayrılmıyorsan da sürekli şikayet edip gıyabında yüz göz olma derim derim yani.
umarim sende o arkadaslarinla gorusmuyosundur☺☺☺ benimkilerde bak iste x kisisi diye tanistirdigim tanisma asamasinda oldugum yada sevgili olacagim adamlarla arkamdan konusmalar bulusmalar yazismalar cevrede hic erkek kalmamis gibi。hic unutmam ofiste calustigimiz is arkadasim abla boyle arkadaslarinla sen evlenemezsin demisti cunku onada goz koyarlar demistiseninkiler genelde maddi kullanmis cikar arkadasligi yapmis isi bitincede yan cizmisler insallah bosanmazsin o sozde arkadasin da yigilir oylece kapak olur
aslaaa hepsini sildim kimseyle es gorusmesi yaptirmiyorum esimin tlfnundan bile aramam boyle iyi aman。bosanma nolurumarim sende o arkadaslarinla gorusmuyosundur
bazi seyleri duzene sokmaya calisiyoruz esimde kendini degistirmeye calisiyor bende fazla alingan olmamaya ozen gosteriyorum insallah sevgi kazanacak ve bosanmayacagim gercekten zor bir durum bosanma davasi vs suan birlikteyiz 1 sene oldu olay olali ins bosanmam ve mutlu olurum sagol iyi dileklerin icinaslaaa hepsini sildim kimseyle es gorusmesi yaptirmiyorum esimin tlfnundan bile aramam boyle iyi aman。bosanma nolur☺
dondurma olayini cok basarili buldum iyi yapmissin. yeni yeni kendimi duzletiyorum az fedakarlik az uzulmeMinik minik fedakarlıklar yaparak karşınızdaki insandan karşılık alıp almayacaginizi yavaş yavaş anlayabilirsiniz
Bu kadar fazla fedakarlığa gerçekten ne gerek var ki
Kafe kapatmak bana da çok abartılı geldi
Ayrıca sadece maddiyat mıdır fedakarlık
Sizin verdiginizi gördükçe almaya baslamislar
İlkokulda benim de arkadaşım vardı ben hep dondurma alırdım ikimize. baktım ki artık salak yerine koyuyor üstümden geçiniyor. Bir gün sordum dondurma alacak misin diye param yok diye mirin kırın etti yine. Tamam ben alacağım dedim aldım bir güzel yanında yedim. bir daha da hicbirsey almadım ona
İnsanlar çok çabuk alışır böyle seylere
Yapmayacaksınız açık ve net
Kimse bu kadar şeye değmiyor
Ha karsinizdakinden de fedakarlık goruyorsaniz yapın zaten