Ben tavır takınmadım. Özellikle ses etmedim diye yazdım. Sadece modum düştü ister istemez. Bir de şöyle bu adam bana çok kötülükler yaptı. Birinin benim yanımda olmasını, bana destek olmasını istedim.sevgili tribi gibi olmuş. arkadaşınız diye size isteklerinize göre yaşayamaz. bence haklı değilsiniz. sizinle de görüşsün onla da görüşsün bence tavır takınmanız anlamsız olmuş.
Aynen öyle. Çoğu zaman midem bulanıyor.İş hayatı böyle değil mi zaten.İnsanlar kimden ne menfaat görürlerse ona göre davranıyorlar.
O ısmarlamış. Hadi sizi yemeğe götüreyim gibisinden.grup olarak gitmişler zaten modunuzu düşürecek durum ne anlamadım ben.
O ısmarlamış. Hadi sizi yemeğe götüreyim gibisinden.
Babanız annenize küsünce sizde annenize küsüyor musunuz ?
ee siz konuşmuyorsunuz diye gitmemelimiydi?
Acı ama gerçek kimseye güvenme , iyilik yapıyorsan aynısını ondan bekleme . Sal gitsin , herkes nasıl yapıyor aynısını yap kendinden başkasını çok önemseme yoksa kırılırsınŞöyle söyleyeyim. En yakın arkadaşım da zamanında bu adamdan çok büyük kazık yemişti. Ve ben arkadaşım için onunla kavga etmiştim. Nasıl böyle yaparsın diye. Şimdi onların arası düzeldi. Benim için kavga etmese de en azından beni savunur diye düşünmüştüm. Ama sanırım diğer arkadaşın dediği gibi herşey çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?