En yakın arkadaşım en aramın bozuk olduğu adam ile yemeğe giderse?

Bence haklısınız. Kazık attı diyorsunuz ve en yakın arkadaş onunla yemeğe gidiyo. Grup falan farketmez. Ee siz mağdursunuz sizin yanınızda durması gerekir. Çocuk gibi küsmek konuşmamak değil ama yemeğe gitmek olmamalı. Ben şahsen hoşlanmazdım.

Bilmiyorum yani. Kafam karışık, duygusal anlamda yorgunluk bitkinlik hissediyorum. Kırgınlık hissediyorum.

haksızsınız bence, ayrıca başkasının avukatlığınıda yapmazdım, sırf arkadaşım diye...ayrıca kimseyle sırdaş olmayın, heleki işyerinden biriyle...

benim de işyerinden bi arkadaşla aram bozulmuştu, yani %10 u benim hatamsa %40' ı onundu. ki zamanında özeleştiri yaptım hatalarımın listesini de, beni bayağı bastırdı onunkiler ve kesinlikle hakkımın yendiğini düşünüyorum onun tarafından. hal böyleyken bile türlü beddua aldık yani düşünün. bu arada konunun öznesi ben ve yeni evlendiğim eşim.resmen her şey biriktirilip bize karşı psikolojik bir savaş açılmıştı bu kişi ve çevresindeki bazı kişiler tarafından. neyse işyerinden başka bir ortak arkadaşla görüşmeye devam ediyorum ben, görüşme sıklığı biraz artınca bu kişi aramış benim görüştüğüm arkadaşı, benmle görüştüğü için ikiyüzlülüğünden girmiş baska konulardan cıkmış. şuan onlar da eskisi gibi görüşmüyorlar. kısaca taraf almasını istedi malum kişi ve diğer arkadaşta taraf tutmayınca kendi araları da bozuldu.

hala bazen dusunuyorum bu olayları o kadar sinirleniyorum ki. zamanında keske ağzıma gelenı saysaymışım yani. aman kırılmasın kimse diye diye bu raddeye geldi her şey. sonradan dank etti işte. bahsi geçen eşimin kadın iş arkadaşı , aynı işyerindeyiz yani. artık ne anlattıysa nasıl anlattıysa birimdeki insanları da doldurdu, onlar da dolmaya hazır ve nazır tabii. düğünümüze gelmedikleri gibi tebrik bile etmediler. it iti ısırmaz lafına bağlıyorum bunu da demek ki hepsi aynıymış.

Haklisıniz üzülmekte. Ben ne anlatmak istediğinizi anlıyorum :) yok bedava yemek yok bilmem ne isteseydi siz zaten ona yemek alırdınız. Ayni sey degil belki ama benim de yazlıkta kavgalı oldugum komşuyla annem görüşüyor ve sinir oluyorum :)) Zamana bırakin derim.

Sizin kızmaya hakkınız yok o ayrı konuda onada zamanında kazık attı demişsiniz. Kendisi nasıl yedirebildi gitmeyi o kısmı anlamadım.

Benimde başımda var öyle bir durum.
İş için görüşmek durumundalar ama yemeğe gitseler bende çok bozulurdum. Haklısın.

Kimse kimse için taraf olmak zorunda değil.
Olmuyorum , kimse de benim için olmasın.
Tarzınız bu olmalı . iş hayatında da özel hayatınızda da şahsınıza yapılan bir yanlış yoksa hiçbirşey sizi bağlamaz.

En sinir olduğum tavır. Ben senin yüzünden onunla tartıştım kötü oldum şimdi sen nasıl onla iyi olursun zihniyeti.
Çocuk gibi davranmayın lütfen. Bana biri bu nedenle tavır yapsa önce gülerim sonrada irtibatı keserim.
Bence hatalısınız.

şu yazıya kadar normal diyecektim de
kıza güvenme
kız kim iyi davransa çıkarı için konuşuyor
takma takılma

Aslında böyle olaylarin olması iyi oluyor bir bakıma insanların gerçek yüzünü görmeye vesile iste..tek tek ayirıyorsun hayatından kafan rahatlıyor.Hic sevmem içi fesat kıskanç ve ikiyüzlüleri..gerçi kim sever ki?))

Bozulmanızı anlayabiliyorum,insanın elinde olmuyor çoğu zaman ama bunu belli etmek ve trip atmak yanlış bence.

İşyerinden biriyle bırakın sırdaş olmayı, samimi bile olmayı doğru bulmuyorum.
Hele 'yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez' olayı uzun vadede sorunlara gebe.
Bu şekilde aşırı samimi olan kim varsa tanıdığım, sonu hep dargınlık ve küsme oldu.
Meşhur laftır,fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Eşle bile belli bir mesafenin korunması gerektiğini düşünüyorum ben.
Kaldı ki iş arkadaşı, şöyle dursun.

Haksızsınız.
Herkesin insan ilişkileri kendine.
Bu kişiden zarar da görse affedip görüşmesi, aralarının düzelmesi onların kendisini bağlar. Siz de gaza gelip başkası adına kavga etmeseydiniz yani, madem bu kadar dokunacaktı. Bu meseleyi abarttığınızı düşünüyorum. Onlara sorsak eminim bu kadar dramatize etmezler kendi eski durumlarını. O kadar büyük mesele olsa zaten görüşmezler. Siz elalemle kavga çıkardığınızla kalmışsınız malesef. Kraldan çok kralcı olmayın bir daha.

Kaldı ki bu "ben görüşmüyorum, sen de görüşme" beklentileri çok çocukça. Koca koca insanlarsınız. Arkadaşınızın size bu tür bir borcu olduğunu düşünmüyorum.

Bedava yemek miymiş? Bence bu insanla arkadaşlığınızınbir daha düşünün derim

Ben şunu bilir şunu söylerim bir kere araya soğukluk girdiği zaman hiç birşey eskisi gibi olmuyor.Sevgili için de geçerli bu arkadaşlık için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…