- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum yani. Kafam karışık, duygusal anlamda yorgunluk bitkinlik hissediyorum. Kırgınlık hissediyorum.Bence haklısınız. Kazık attı diyorsunuz ve en yakın arkadaş onunla yemeğe gidiyo. Grup falan farketmez. Ee siz mağdursunuz sizin yanınızda durması gerekir. Çocuk gibi küsmek konuşmamak değil ama yemeğe gitmek olmamalı. Ben şahsen hoşlanmazdım.
haksızsınız bence, ayrıca başkasının avukatlığınıda yapmazdım, sırf arkadaşım diye...ayrıca kimseyle sırdaş olmayın, heleki işyerinden biriyle...En yakın arkadaşım var. İşyerinde sürekli beraberiz. Fakat zamanında bana çok büyük kazık atan, şu an konuşmadığım biriyle küs değil. Küsmesini de beklemedim zaten. Ama en yakın arkadaşın olduğu için en azından tarafını belli etmeli diye düşünmüştüm. Dün akşam beraber yemeğe gitmişler. İkisi değil yani. Grup halinde. Ses etmedim ama bozulduğumu anladı. O ısmarlıyacaktı ondan bedava yemek diye gittim dedi. Yine ses etmedim. Ama içim çok burkuldu. Kızlar sizce haksız mıyım? Yani en yakın arkadaşım diye böyle bir beklentiye girmeye hakkım var mı? Yoksa arkadaşıma haksızlık mı yapıyorum. Ne dersiniz?
Ekleme: Zamanında küs olduğum adam en yakın arkadaşıma da çok büyük bir kazık atmıştı. Ve ben onun için o adamla kavga etmiştim. Sonra en yakın arkadaşım yanıma gelip tiny miny iyiki varsın filan diye söylemişti. Öyle de başlamıştı arkadaşlığımız. Şu an sırdaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ama onların arası düzeldi. Bu adam bu sefer bana kazık attı ama bırakın kavga etmeyi filan, zaten öyle bir isteğim yok. Ama ne bileyim beni savunsun isterdim. Olmadı.
Bu sorun sizinle o kişi arasında arkadaşınızı ilgilendiren bir durum yok dolayısı ile size yakınlığı taraf olmasını gerektirmez.Zaten öyle olsa ben bunu âdil bir davranış olarak görmem.Benim hoşlanmadigim bir insanla sen niye görüşüyorsun diye trip atan hatta bu yüzden küsen bir arkadaş vardi bir zamanlar aklıma o geldi..Ne kadar gereksiz ve saygısız bir tavır olduğunu hala anlamış değil..
Böyle insanlar çok antipatik oluyor gerçekten..
Koskoca insanlara ilkokul çocuğu gibi davranmak yakışmıyor
Ekleme: Zamanında küs olduğum adam en yakın arkadaşıma da çok büyük bir kazık atmıştı. Ve ben onun için o adamla kavga etmiştim. Sonra en yakın arkadaşım yanıma gelip tiny miny iyiki varsın filan diye söylemişti. Öyle de başlamıştı arkadaşlığımız. Şu an sırdaşız, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Ama onların arası düzeldi. Bu adam bu sefer bana kazık attı ama bırakın kavga etmeyi filan, zaten öyle bir isteğim yok. Ama ne bileyim beni savunsun isterdim. Olmadı.
Aslında böyle olaylarin olması iyi oluyor bir bakıma insanların gerçek yüzünü görmeye vesile iste..tek tek ayirıyorsun hayatından kafan rahatlıyor.Hic sevmem içi fesat kıskanç ve ikiyüzlüleri..gerçi kim sever ki?))benim de işyerinden bi arkadaşla aram bozulmuştu, yani %10 u benim hatamsa %40' ı onundu. ki zamanında özeleştiri yaptım hatalarımın listesini de, beni bayağı bastırdı onunkiler ve kesinlikle hakkımın yendiğini düşünüyorum onun tarafından. hal böyleyken bile türlü beddua aldık yani düşünün. bu arada konunun öznesi ben ve yeni evlendiğim eşim.resmen her şey biriktirilip bize karşı psikolojik bir savaş açılmıştı bu kişi ve çevresindeki bazı kişiler tarafından. neyse işyerinden başka bir ortak arkadaşla görüşmeye devam ediyorum ben, görüşme sıklığı biraz artınca bu kişi aramış benim görüştüğüm arkadaşı, benmle görüştüğü için ikiyüzlülüğünden girmiş baska konulardan cıkmış. şuan onlar da eskisi gibi görüşmüyorlar. kısaca taraf almasını istedi malum kişi ve diğer arkadaşta taraf tutmayınca kendi araları da bozuldu.
hala bazen dusunuyorum bu olayları o kadar sinirleniyorum ki. zamanında keske ağzıma gelenı saysaymışım yani. aman kırılmasın kimse diye diye bu raddeye geldi her şey. sonradan dank etti işte. bahsi geçen eşimin kadın iş arkadaşı , aynı işyerindeyiz yani. artık ne anlattıysa nasıl anlattıysa birimdeki insanları da doldurdu, onlar da dolmaya hazır ve nazır tabii. düğünümüze gelmedikleri gibi tebrik bile etmediler. it iti ısırmaz lafına bağlıyorum bunu da demek ki hepsi aynıymış.
Ben şunu bilir şunu söylerim bir kere araya soğukluk girdiği zaman hiç birşey eskisi gibi olmuyor.Sevgili için de geçerli bu arkadaşlık için de.En yakın arkadaşım var. İşyerinde sürekli beraberiz. Fakat zamanında bana çok büyük kazık atan, şu an konuşmadığım biriyle küs değil. Küsmesini de beklemedim zaten. Ama en yakın arkadaşın olduğu için en azından tarafını belli etmeli diye düşünmüştüm. Dün akşam beraber yemeğe gitmişler. İkisi değil yani. Grup halinde. Ses etmedim ama bozulduğumu anladı. O ısmarlıyacaktı ondan bedava yemek diye gittim dedi. Yine ses etmedim. Ama içim çok burkuldu. Kızlar sizce haksız mıyım? Yani en yakın arkadaşım diye böyle bir beklentiye girmeye hakkım var mı? Yoksa arkadaşıma haksızlık mı yapıyorum. Ne dersiniz?