- 12 Temmuz 2006
- 56.571
- 217.231
- 1.223
- 52
Anaaaaaaaaa bak sen bizim Nevreste'yeArtık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım
Sen de bir zahmet öte kay müdürüm taht benim olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaaaaaaa bak sen bizim Nevreste'yeArtık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım
![]()
çok güldümGülüyorum ama tırsıdan Hanım beni gördüğü yerde vuracak, Nevreste falan küçüğüm der Hanım'ın affına sığınır, ben yaştan kurtaramıyorum
![]()
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarHer kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
Gelin beni dinleyin, suikast girisimime destek verin![]()
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarOysa çok heveslenmiştim
![]()
Masum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masumHer kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
Xs çuvalı nerden bulurumBeni de yan kategoride engelliyor nevom..kacırıp bayıltalım yıibasına kadar..sen xs bi cuval ayarlayıver bi zahmet![]()
47747473838 kategoride varsınMasum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masum
Heryere yeterim ben, kaç kategorideydim ki hepsini gezeyim boyumu postumu haşmetimi görsünler![]()
Ablam gezmene gerek var mı sallıyorsun zatenMasum üyelerin???? Ayol 2 dakika da tahtımı salladı o masum
Heryere yeterim ben, kaç kategorideydim ki hepsini gezeyim boyumu postumu haşmetimi görsünler![]()
Hanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buçok güldüm
hala guluyorum:q ahahaha
hanım ablaya selamlar![]()
biz dostuz mesajı vermeye calıstımHanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buHanıııııımmmmm sağ topuğun iç kısmına doğru nişan alırsın bacım
![]()
Ama doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım![]()
belge iyiydi ama![]()
Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıOnu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım
![]()
Gülüyorum ama tırsıdan Hanım beni gördüğü yerde vuracak, Nevreste falan küçüğüm der Hanım'ın affına sığınır, ben yaştan kurtaramıyorum
![]()
Anaaaaaaaaa bak sen bizim Nevreste'yeHanıııııımmmmmm keleşini getiiirrrrr
![]()
Siz bana kıyamazsınız![]()
Her kategoride masum üyelerin önünü kesmis bizim müdire..
çok güldüm
hala guluyorum:q ahahaha
hanım ablaya selamlar![]()
Med'im En Vazgeçilmez Abla olmamı engelliyorlarOysa çok heveslenmiştim
![]()
Hanım'a selam için salladığın şeye bak, neyin ifadesidir buHanıııııımmmmm sağ topuğun iç kısmına doğru nişan alırsın bacım
![]()
biz dostuz mesajı vermeye calıstım![]()
Herkesi yeni yeni tanıyorum tabi ama Hanim abla çok sempatik geldi bana. Herkese basarilar :)
HahahahBoşunamı ihtiyar heyeti başkanı yaptınız benibayramlarda el öpmeye beklşyorum herkesi
Gidiyoruz demi marmarise çıkartma yapacaz orayazati bir bülent bide ben ablayım şu ülkede
kapı gibiyiz maşallah
Montaj o montaj inanma
Neyyyyyyysen gözlerime baksana bakalımmmm
Tırsma müdürüm yaştan kurtarıyonasıl nevoş bitti tahtımı ele geçirmek istiyor yedirmem ona
Getirdim getirdimmm yettimmmm
Eki Görüntüle 1334237
Bittin nevoşşş arkamdan kumpas haaaaa![]()
Söyle annnem ne istiyorsun tam destek yanındayım![]()
![]()
Selam sörrrrr yarına hazırmısın
Ben varken cııkksssssss
Almış eline sallıyor sütyeni![]()
![]()
Beyaz bayrak misali demiiii
Çok teşekkürler oyunuz için sağolun.
Tahtıma aday çok olunca direniyorum haliyle![]()
Hahahahçok tatlisiniz siz yaaa
kahkaha attım yorumlariniza
![]()
Sana en conconlu kategoriyi ayarlayacağım merak etmeBoşunamı ihtiyar heyeti başkanı yaptınız benibayramlarda el öpmeye beklşyorum herkesi
Gidiyoruz demi marmarise çıkartma yapacaz orayazati bir bülent bide ben ablayım şu ülkede
kapı gibiyiz maşallah
Montaj o montaj inanma
Neyyyyyyysen gözlerime baksana bakalımmmm
Tırsma müdürüm yaştan kurtarıyonasıl nevoş bitti tahtımı ele geçirmek istiyor yedirmem ona
Getirdim getirdimmm yettimmmm
Eki Görüntüle 1334237
Bittin nevoşşş arkamdan kumpas haaaaa![]()
Söyle annnem ne istiyorsun tam destek yanındayım![]()
![]()
Selam sörrrrr yarına hazırmısın
Ben varken cııkksssssss
Almış eline sallıyor sütyeni![]()
![]()
Beyaz bayrak misali demiiii
Çok teşekkürler oyunuz için sağolun.
Tahtıma aday çok olunca direniyorum haliyle![]()