Ablam ruh halim yazıyorGayet sevimli avatarı neyinden korktun annemtiken tiken saçları var
Gnlünden ne koparsa
Saatler yaklaşınca böyle olur işte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam ruh halim yazıyorGayet sevimli avatarı neyinden korktun annemtiken tiken saçları var
Gnlünden ne koparsa
yok ben evlılık için dedımGayet sevimli avatarı neyinden korktun annemtiken tiken saçları var
Gnlünden ne koparsa
Ablam ruh halim yazıyorOndan tırsıyorum
![]()
yok ben evlılık için dedım![]()
bilemiyorumHarbinin ruh halinden kaç hemennn
Hazır olmasan evet demezsin yani![]()
masada vaz gecebılırımHadi canımmm![]()
Hayırlı olsun, mutluluklar dilerimmasada vaz gecebılırım![]()
Geçen gün sanırım bir iki gün önce kına gecesi yazdığını okudum ama inan arkadaşlar arasında esprisi zannettim, bilsem daha önce tebrik ederdimsağ ol mune
amin inşallah..![]()
evet, çarşamba gunu kına gecesı oldu annemın zoruyla :qGeçen gün sanırım bir iki gün önce kına gecesi yazdığını okudum ama inan arkadaşlar arasında esprisi zannettim, bilsem daha önce tebrik ederdim![]()
mune , hanım abla , nevos bu 3 isimi sadece cam arkasından tanısam bile onları cok seviyorum :)
onlar bu sitenin vazgecilmezleri :)
evet, çarşamba gunu kına gecesı oldu annemın zoruyla :q
çok sağ ol. allah herkesın gönlune göre versın ama, öncelıkle hayırlıysa versın :)
Düğün ne zaman sör ?evet, çarşamba gunu kına gecesı oldu annemın zoruyla :q
çok sağ ol. allah herkesın gönlune göre versın ama, öncelıkle hayırlıysa versın :)
Nikahmı düğünmü olacak sör:))
kınayı zor kabul ettımDüğün ne zaman sör ?
Amin inşaallah, evet herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah, gerisi zaten kendiliğinden geliyor nasılsa.evet, çarşamba gunu kına gecesı oldu annemın zoruyla :q
Canım Allah Mesut etsin :)kınayı zor kabul ettım
düğünü hiç etmem :q törenli nikah olacak
yarın :q
kınayı zor kabul ettım
düğünü hiç etmem :q törenli nikah olacak
yarın :q
Amin inşaallah, evet herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah, gerisi zaten kendiliğinden geliyor nasılsa.
Allah utandırmasın inşaallahtekrar hayırlı uğurlu olsun, sitemizin bir üyesi daha bekarlığa veda ediyor demek
![]()