Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. seni seneye kesin nene kategorisine alacağız.:mapus:Bu ne hep sen alıyorsun..:skandal:Burayı Ausencia Ausencia Aus'cum almalı:KK53::rolleyes:

Çalış seninde olsun bebişim,ausa gelene kadar dahaaaa çok yıllar var :duduk: :KK76: en varken kimsye yar etmem buraları :süslü::süslü: :sus: :cool::cool: neneye gelene kadar çok beklersiniz daha :anne: :işsiz::sopa:

Yok yavrum ... bebeklik 40 ı o :)

Yok yok hanım yine burda kalsın .
Sen seneye aç nene kategorisini ...

Iki aday olsun ... sen ve ben ... teke tek .. :rolleyes:

Neneye seni ve nevoşu aday yapak ne dersiniz,nevoş ablayı nasılsa alamaz elimden :skandal::skandal:bari nenede olsun demi çok hevesli :ukala:

Çalış seninde olsun bebişim,ausa gelene kadar dahaaaa çok yıllar var :duduk: :KK76: en varken kimsye yar etmem buraları :süslü::süslü: :sus: :cool::cool: neneye gelene kadar çok beklersiniz daha :anne: :işsiz::sopa:

Neneye seni ve nevoşu aday yapak ne dersiniz,nevoş ablayı nasılsa alamaz elimden :skandal::skandal:bari nenede olsun demi çok hevesli :ukala:
Sana özel nene kategorisi yapacağım başka aday olmadığı için seni de 1. yapacağız..:KK45:Ben abla kategorisini Ausencia Ausencia ya bıraktım zaten:KK45:

Back