Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyorBu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz![]()
Abla tüm hayallerimi yıktın
Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersinAbla tüm hayallerimi yıktın
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun![]()
Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyorBu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz![]()
Abla tüm hayallerimi yıktın
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun![]()
Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersinBacım hazırla topuğunu, ikimize de sıkacak Hanım
![]()
Yok o bizi sever birşey yapmazYapmaz değil mi
![]()
Pardonçok heveslenme nevoş hanım,
bu kadar kitleyi arkama almışım zor olur buradan çıkarman
![]()
Topikte en çıtırım amaburada en ablayım ne haber
Müdürüm şansını yok ettim gördünmükafa kağıdım bile sararmış
![]()
ruhum genç nasılsaa
Yıkılsın ohhhh iyi oldu
Senide En Yaşlı Nene kategorisi açılsın orada aday göstermezsem bak gör![]()
Kaçın derimmmm uleynnnnnn![]()
Eki Görüntüle 1333357
Bilemem dermişimmmm bittiniz varya admini edisi birleşmiş kumpas kuruyorlar bana![]()
![]()
Sen bana kıyamazsın biliyorumOyyy kıyamam sana benn gel ymacıma şöle hemennn![]()
Yoksa bu kadar rahat sallayamamBiliyon tabiii ondan![]()
![]()
Ama doğru bir belge sundum
belge iyiydi amaAma doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım![]()
Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanıAma doğru bir belge sundumHanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan
Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım![]()
belge iyiydi ama![]()