• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    204
Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyor :KK58:Bu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı:KK8::KK70:
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz:KK12::63::rolleyes::rolleyes:

Hanım Abla'yı bu kategoriden bir şekilde çıkarmam gerekiyor :KK58:Bu kategori önümüzdeki yıl benim olmalı:KK8::KK70:
Hanım Abla en genç üyedir nasıl abla kategorisine aday seçersiniz:KK12::63::rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70:

Hanım'ın nüfus kaydına ulaştım Nevreste:KK70:Onun karşısında hiiiiç şansımız yok:KK70:
image.jpg

Pardon :cool: çok heveslenme nevoş hanım, :KK59: bu kadar kitleyi arkama almışım zor olur buradan çıkarman :KK19::KK19: :KK8:
Topikte en çıtırım ama :KK8::KK8: burada en ablayım ne haber :KK70::KK70:

:KK70::KK70:

Hanım'ın nüfus kaydına ulaştım Nevreste:KK70:Onun karşısında hiiiiç şansımız yok:KK70:Eki Görüntüle 1332972

Müdürüm şansını yok ettim gördünmü :KK70::KK70: kafa kağıdım bile sararmış :KK8: :rolleyes: ruhum genç nasılsaa :KK75:

Abla tüm hayallerimi yıktın :cry:
Aslında elimizde kanıt varken onun için seneye En Vazgeçilmez Teyze kategorisi açalım burası benim olsun:KK45::KK70:

Yıkılsın ohhhh iyi oldu :KK73::KK73:
Senide En Yaşlı Nene kategorisi açılsın orada aday göstermezsem bak gör :KK53: :KK70::KK70:

Hakkındaki planları okuyunca sence bizi ne yapar dersin:KK70: Bacım hazırla topuğunu, ikimize de sıkacak Hanım:KK70:

Kaçın derimmmm uleynnnnnn :KK4::KK4::KK55: :KK70::KK70:

image.jpg

Yok o bizi sever birşey yapmaz:KK45:Yapmaz değil mi:KK17::KK17::KK17::KK70:

Bilemem dermişimmmm bittiniz varya admini edisi birleşmiş kumpas kuruyorlar bana :confused::confused: :KK70::KK70:

Pardon :cool: çok heveslenme nevoş hanım, :KK59: bu kadar kitleyi arkama almışım zor olur buradan çıkarman :KK19::KK19: :KK8:
Topikte en çıtırım ama :KK8::KK8: burada en ablayım ne haber :KK70::KK70:

Müdürüm şansını yok ettim gördünmü :KK70::KK70: kafa kağıdım bile sararmış :KK8: :rolleyes: ruhum genç nasılsaa :KK75:

Yıkılsın ohhhh iyi oldu :KK73::KK73:
Senide En Yaşlı Nene kategorisi açılsın orada aday göstermezsem bak gör :KK53: :KK70::KK70:

Kaçın derimmmm uleynnnnnn :KK4::KK4::KK55: :KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1333357

Bilemem dermişimmmm bittiniz varya admini edisi birleşmiş kumpas kuruyorlar bana :confused::confused: :KK70::KK70:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Ama doğru bir belge sundum:KK70: Hanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan:KK14:

Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım:KK70::KK70:

Ama doğru bir belge sundum:KK70: Hanım değil mi her fırsatta ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur deyip keleşiyle nenesini gözümüze sokan:KK14:

Bu ülkede 2 abla kazındı aklıma, biri Ablan kurban olsun sana derken küçük dilini gördüğüm Bülent abla, ki Marmaris'teki koyuna çıkartma yapacağız, biri de Nenem de nenem deyip keleşini gösteren Hanım:KK70::KK70:
belge iyiydi ama :KK70:

Artık emekli olma zamanı geldi yada terfi etme zamanı:KK30:Onu nene kategorisine yollayalım ve bu kategoriden çıkartalım:KK45:Sen de bir zahmet öte kay müdürüm taht benim olsun:KK59::KK70:

Back