• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    204
Amin inşaallah, evet herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah, gerisi zaten kendiliğinden geliyor nasılsa.

Allah utandırmasın inşaallah:nazar::nazar:tekrar hayırlı uğurlu olsun, sitemizin bir üyesi daha bekarlığa veda ediyor demek:-)
amin inşallah :) çok tesekkur edıyorum mune:D

:KK70::KK70::KK70: Hanım seni topuğundan vurur, kadın reelde nene olmadı, kesin gittin:KK70::KK70: hatta seneye En'lere yakın seni rehin alır, yarışma sonuçlanana kadar salmaz:KK70::KK70:
Ben anlamam ortalarda neneyim diye dolanıyor emekli olma zamanı gelmiş:KK12:Bu kadar oy aldım seneye kesin en üst sıralara çıkacağım:D:KK70:
O bana kıyamaz:KK45:Kıyamaz değil mi:KK17::KK17::eek:

Şimdiden tebrik ederim:KK52:

Teşekkürler müdürüm :KK60: seninle burada olmak bile güzeldi :KK19:

Seneye daha çok çalışacağım:KK45:Hanım Abla için Nene kategorisi istiyorumEn Büyük KK

Çalış seninde olur :KK45::KK45: Nevoş senin içinde en kıskanç kategori istiyorum En Büyük KKEn Büyük KK:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: Hanım seni topuğundan vurur, kadın reelde nene olmadı, kesin gittin:KK70::KK70: hatta seneye En'lere yakın seni rehin alır, yarışma sonuçlanana kadar salmaz:KK70::KK70:

Topukla kurtarsa gene iyi :KK70::KK70: başka hain planlarım var :cool: nevoşu odaya atacam patlatacam sonra :KK70::KK70:bommmm :KK53::KK53:

Ben anlamam ortalarda neneyim diye dolanıyor emekli olma zamanı gelmiş:KK12:Bu kadar oy aldım seneye kesin en üst sıralara çıkacağım:D:KK70:
O bana kıyamaz:KK45:Kıyamaz değil mi:KK17::KK17::eek:

24 tane oy almışsın ne var yani :KK53::KK53: bak hayran kitleme :KK19::KK19: burda 1 tane çıtır nene var oda benim :KK70::KK70:yedirirmiyim sana hiç :confused:

Yarın anlarız kıyıp kıymayacağını:KK70:

İntikamım acı olacak müdürüm :KK70::KK70::KK70:

Teşekkürler müdürüm :KK60: seninle burada olmak bile güzeldi :KK19:

Çalış seninde olur :KK45::KK45: Nevoş senin içinde en kıskanç kategori istiyorum En Büyük KKEn Büyük KK:KK70::KK70:

Topukla kurtarsa gene iyi :KK70::KK70: başka hain planlarım var :cool: nevoşu odaya atacam patlatacam sonra :KK70::KK70:bommmm :KK53::KK53:

24 tane oy almışsın ne var yani :KK53::KK53: bak hayran kitleme :KK19::KK19: burda 1 tane çıtır nene var oda benim :KK70::KK70:yedirirmiyim sana hiç :confused:

İntikamım acı olacak müdürüm :KK70::KK70::KK70:
:63::63::63:Hiç kıskanmıyorum:mad::mad::mad:

Back