- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kendini aklamak icin onume suruyo binu. Ben o hesabi bile unutmusum. kaldiki onunlayken acmadm bile. Ah aptal kafam ahNeyin hesabını soruyo ya embesilacadabilirsin ona ne? O kim ya,o kim!!! Ay nasıl sinir oldum. Senin hatan neydi biliyo musun tatlisim? Sessizce hayatından çıkmış olman.
Bu mal seni aldattiginda ağzına mıçacaktin,ağzınaaaa. Ne hakla hala seni suçluyor,kendi yediği haltı ne çabuk unuttu da sana çamur atmaya başladı
Evet kesin arkadaslariyla biliyorum. Kahvede oyun oynuyodur. Keske canim yanmasa cok aciyoFarkında mısın , amacı sadece senin hayatını mahvetmek . Kafanı karıştırmak..
Kim bilir şuan napıyordur..
Dışarıda arkadaşlarıyladır hiç bir şey olmamış gibi takılıyordur belki..
Sen niye böyle kafaya taktın ki..
Bak ne yazarsa yazsın her zaman cevap verirsin sen biliyorum. Bunu ben kendimden de biliyorum..
Ama susan kazanıyor
Susan amacına kavuşuyor
O yüzden sus sende cevapta bekleme yazarsa da cevap verme..
Aynen öyle tek yaptığı buSuç bastiriyo margam. Ben seni aldattim ama sende beni aldatmissin demeye getiriyo. Pislikk
Sende toparlan canım artık üzül üzül nereye kadar..Evet kesin arkadaslariyla biliyorum. Kahvede oyun oynuyodur. Keske canim yanmasa cok aciyo
Diyoruz diyoruz ama anlamıyor ki ah ah ..tatlibikiz şu topicte okuduğum kadarını biliyorum ve ablan olarak diyorum ki boş ver, yağız hırsız ev sahibi bastırırmış hesabı olmuş senin durum.açıklama bile yapma sen değerlisin kimsenin seni bu denli üzmesine izin verme
Of margam offfffSende toparlan canım artık üzül üzül nereye kadar..
İçme bırak içip napacaksınOf margam offfff
Tikali kaldim bi odaya su lanetinde icemiyorum catliycam simdi
Ben kendi ellerimle kendimi bu kadar degersizlestirdim haklisin ablacimtatlibikiz şu topicte okuduğum kadarını biliyorum ve ablan olarak diyorum ki boş ver, yağız hırsız ev sahibi bastırırmış hesabı olmuş senin durum.açıklama bile yapma sen değerlisin kimsenin seni bu denli üzmesine izin verme
Lanarey sen ve benİçme bırak içip napacaksın
Aç bi hareketli müzik dinle..
Al dinle ben bunu binliyorum sinirlendiğimde hep..
vura vura anlatırız :)) zorla güzellik olur mu deneyeceğiz :)Diyoruz diyoruz ama anlamıyor ki ah ah ..
Yok ablam ben onsuz yapamam diyemiyorum.Neden yapamiyim.boyle uzulmeyi haketmiyorum ama. Uzuldugum sey bu yoksa bes para etmez o insan.güçsüz kadınlara çok kızarım ben,
onsuz nasıl yaparım
onsuz yapamam
onu özledim dayanamıyorum
hep onu düşünüyorum vs vs vs.....
ilişkiler bitebilir bazen bitmesi de gerekir.3 günlük dünyada senden daha değerli neyin var ki ALLAH'ın verdiği ömrü seni üzen biri için üzülmekle geçsin yazık çok yazık.
kadınlar şu içlerinde ki gücü ne zaman fark ederse işte o zaman mutlu olmanın aslında zor olmadığını da öğrenecekler
Hahaha küçük kız çocukları mavili sne ol yeşilli ben falan derler ya oyun oynarkenLanarey sen ve ben
Oh ohhj
Kalbine iki kere kafasına da 3 kere vurmak lazımvura vura anlatırız :)) zorla güzellik olur mu deneyeceğiz :)
Lana kiyafet seciyodur ezgiye nasil yenilmem ne giysem de yenilmesem diyeHahaha küçük kız çocukları mavili sne ol yeşilli ben falan derler ya oyun oynarken
Öyle hissettim şuan kendimi..
Lana nerelerde tost yemeye mi kaçtı yoksa
giy cicilerini ,boya tırnaklarını hopp yep yeni güzel bir hayat.bu üzüntün geçecek.zararın neresinden dönsen kardır.seni hak eden biri olacaktır hak etmeyene at tekme :))Yok ablam ben onsuz yapamam diyemiyorum.Neden yapamiyim.boyle uzulmeyi haketmiyorum ama. Uzuldugum sey bu yoksa bes para etmez o insan.
olabilir kuzum yarışma başladı şuandaLana kiyafet seciyodur ezgiye nasil yenilmem ne giysem de yenilmesem diye
Canım ben bunu görmedim kiBir sürü topiğe bakınca bildirimlere gittim sadece, kusura bakma