En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

tatlibikiz şu topicte okuduğum kadarını biliyorum ve ablan olarak diyorum ki boş ver, yağız hırsız ev sahibi bastırırmış hesabı olmuş senin durum.açıklama bile yapma sen değerlisin kimsenin seni bu denli üzmesine izin verme

Kendini aklamak icin onume suruyo binu. Ben o hesabi bile unutmusum. kaldiki onunlayken acmadm bile. Ah aptal kafam ah

Evet kesin arkadaslariyla biliyorum. Kahvede oyun oynuyodur. Keske canim yanmasa cok aciyo

güçsüz kadınlara çok kızarım ben,
onsuz nasıl yaparım
onsuz yapamam
onu özledim dayanamıyorum
hep onu düşünüyorum vs vs vs.....
ilişkiler bitebilir bazen bitmesi de gerekir.3 günlük dünyada senden daha değerli neyin var ki ALLAH'ın verdiği ömrü seni üzen biri için üzülmekle geçsin yazık çok yazık.
kadınlar şu içlerinde ki gücü ne zaman fark ederse işte o zaman mutlu olmanın aslında zor olmadığını da öğrenecekler

Yok ablam ben onsuz yapamam diyemiyorum.Neden yapamiyim.boyle uzulmeyi haketmiyorum ama. Uzuldugum sey bu yoksa bes para etmez o insan.

Yok ablam ben onsuz yapamam diyemiyorum.Neden yapamiyim.boyle uzulmeyi haketmiyorum ama. Uzuldugum sey bu yoksa bes para etmez o insan.
giy cicilerini ,boya tırnaklarını hopp yep yeni güzel bir hayat.bu üzüntün geçecek.zararın neresinden dönsen kardır.seni hak eden biri olacaktır hak etmeyene at tekme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…