- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Çok takılacak bir mevzu değil her yarışmada belirttiğim bir durum..Sonbahar kis olmus ama genelde suslu puslu abiye tatzi kiyafetler hep kolsuz dekolteli askili falan oluyoo
Haydi bakalım bekliyorummm :)varım ben buna
Sonbahar kis olmus ama genelde suslu puslu abiye tatzi kiyafetler hep kolsuz dekolteli askili falan oluyoo
Kıyamam ya, yalnız bu yarışmaya sevgilisi olmayanlarda katılıyor bilgin olsun.. Var yani yok değilgörüyon mu yarışmaya bile katılamıyor insan sevgilisi olmayınca
tamam canım ben sana gelebilcek soruları ilk sayfada belirtiyom sonra okumadık demesin kimseŞunun gibi kombinlerde gelebilir diye.. Bolero vs gibi :)
Yerim seni , sana meydan okuyan sürekli tost yiyen kime benzeyen hatun yoktamam canım ben sana gelebilcek soruları ilk sayfada belirtiyom sonra okumadık demesin kimse
Aramızda sevgilisi olmayanlar varSevgilisi olmayanlar napcak
YakışırAramızda sevgilisi olmayanlar vartek taşımızı kendimiz alıyoruz
gercekten nerelerde o yaYerim seni , sana meydan okuyan sürekli tost yiyen kime benzeyen hatun yok
Çok meydan okuyan var birbirlerineYakışırBakalım bunda nasıl yıkacaksınız ortalığı
benim kocam varr herşeyim o benim yaa yerim o kel kafasını benn koç burcuyum aşk kadınıyım ben aşk..Aramızda sevgilisi olmayanlar vartek taşımızı kendimiz alıyoruz
Oooo ayın şefimiz en tarz üye kuşağını kapmak için yarışacak deseneeeeeBende katılıcamm.....yuppide yuppii bundanda eksik kalmayayımm..
evet ve iddaalı başlayayımm hi hi hi..Oooo ayın şefimiz en tarz üye kuşağını kapmak için yarışacak deseneeeee
Hoşgeldin aramıza..
Allah bozmasın canımbenim kocam varr herşeyim o benim yaa yerim o kel kafasını benn koç burcuyum aşk kadınıyım ben aşk..