En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Sucluluk degl margam aptalligima agliyorum ben haketmedim bunlari hemde hic haketmedim neden oluyo kime ne yapmisim ben

Oy kiyamam kuzum o azgın teke seni mi suçluyor
Evet beni sucluyo
Herhangi bi sosyal paylasim aginda hesabimi bulmus
Hesapta ki fotolar3-4 yil oncesine ait. Actigimi bile hatirlamiyorum acip kalmis buyuk ihtimalle. bu sabah o hesap fotolarini gonderiyo ne karistiriyosun sen diye. Benim hatrimda bile yok oyle bi hesap oldugu. Bu nedir ya. Suclu ben oldum. Onunlayken neler karistiriyomusum.

Neyin hesabını soruyo ya embesil acadabilirsin ona ne? O kim ya,o kim!!! Ay nasıl sinir oldum. Senin hatan neydi biliyo musun tatlisim? Sessizce hayatından çıkmış olman.
Bu mal seni aldattiginda ağzına mıçacaktin,ağzınaaaa. Ne hakla hala seni suçluyor,kendi yediği haltı ne çabuk unuttu da sana çamur atmaya başladı

Bisey dese aklim kalmicak moralimn icine etti gtti

Farkında mısın , amacı sadece senin hayatını mahvetmek . Kafanı karıştırmak..
Kim bilir şuan napıyordur..
Dışarıda arkadaşlarıyladır hiç bir şey olmamış gibi takılıyordur belki..

Sen niye böyle kafaya taktın ki..

Bak ne yazarsa yazsın her zaman cevap verirsin sen biliyorum. Bunu ben kendimden de biliyorum..
Ama susan kazanıyor
Susan amacına kavuşuyor

O yüzden sus sende cevapta bekleme yazarsa da cevap verme..

Demi ya aldatmış bir de gelmiş hala böyle yaptın şunu yaptın diyo
Mevzuda mevzu olsa..
Çok önceden bir hesap açmış unutmuş kız.. girmemiş etmemiş..
Hemen sen birlikteyken böyle şeyler yapıyordun demeye getiriyor
Ne hakla !

Suç bastiriyo margam. Ben seni aldattim ama sende beni aldatmissin demeye getiriyo. Pislikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…