- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sabahın köründe kalkıyor tabi enerjik olurBizim gibi günü yarılamıyor(layamıyor) ki
Sabahın köründe kalkıyor tabi enerjik olurBizim gibi günü yarılamıyor(layamıyor) ki
Hiç acımaz kovarDüğün müğün olduğunda gideceksin bunun yanına başına bela olacaksın o gelinliği yaparken
Ay iğneyi batırma
Ay şuramı şöyle yap falan diye delirtceksin harbiyi hahaha
Anlamı var mı ki, düzenlesin diye bekliyorum düzenlemiyorAaaaa pinkoya boş mesaj atmış
İğneyi batırıveririm valla heeeHiç acımaz kovar
Bizim kız fena ya
Kalbi kadar temiz bembeyaz bir sayfa gördük dolduralım o zamanAnlamı var mı ki, düzenlesin diye bekliyorum düzenlemiyor
Aaaaa pinkoya boş mesaj atmış
Anlamı var mı ki, düzenlesin diye bekliyorum düzenlemiyor
Tamam hadi sen dolduruverKalbi kadar temiz bembeyaz bir sayfa gördük dolduralım o zaman
Neyi protesto ettin, parantez açaydın yabu bi protestoydu ama ))))
Tamam hadi sen dolduruverİyi şeyler yazarsın sen
Tuuu Allah seni kahretmesinSabahın köründe kalkıyor tabi enerjik olurBizim gibi günü yarılamıyor(layamıyor) ki
Canım ben bunu görmedim kiPink ayrab içtik ayri mo düştük:cry;
bu bi protestoydu ama ))))
Off yazdiklarin aglamama sebep oldu ben oyleydim gercekten dimiCanım sen bir şey yapmadın ki..
Seni suçlamasında bir anlam arama ..
Ben biliyorum ya, saatlerce gece yarıları seni habersiz bıraktığını..
Telefonunu kapalı tuttuğunu..
O bir şey der diye , benimle konuşmayı bile reddettiğini..
Arar mesaj atar diye kimseyle rahat rahat konuşamadığını..
Bu kadar ince düşünürken, yanlış anlar diye düşünürken , hala nasıl oluyorda ondan gizli bir şeyler yapabileceğine inanabiliyor ki..
defolsun gitsin ya
Lazimsin tabiiEtmesin tabi daha lazımım ben
Yahu ben ağlama dedikçe niye ağlıyorsun ki sen..Off yazdiklarin aglamama sebep oldu ben oyleydim gercekten dimi
Pinko dedi ki harbi beni bir daha aramasın yemek yapamıyorum dediTuuu Allah seni kahretmesin