- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Senin gibi kadını yemeğe çıkarmayalar utansın emiHayırlı olsun yeni yarışmamız hiç sevgililer gününde yemeğe çıkaran olmadıgi için bilmiyorum ne giyilir
A niyeymişşşş oben yarışma için hiç hevesli değilim bu sefer
Sen çıkıyor musun yemeğeSenin gibi kadını yemeğe çıkarmayalar utansın emi
bana çok uygun olmayan bir konu ve ben ilişkim varken bile sevgiler gününü kutlamazdım ki :)A niyeymişşşş o
Hımm.. Eğlenirdik nolcak ki :) sen bilirsin o zaman kuzum..bana çok uygun olmayan bir konu ve ben ilişkim varken bile sevgiler gününü kutlamazdım ki :)
yoksa hala yenilen pehlivan güreşe doymaz modundaydım ama konuyu şey ettiremedim :)
Evet ama ben şanslyım 3 sevgilim var hepside birbirinden tatlı ve yakışıklı kocam ve 2 paşamSen çıkıyor musun yemeğe
Oh oh maşallah canım benim :) bekliyorum :) bol katılımın olduğu bir yarışma olacak belli oldu şimdiden.. :)Evet ama ben şanslyım 3 sevgilim var hepside birbirinden tatlı ve yakışıklı kocam ve 2 paşam
İyiyim iyiiiiigiy cicilerini ,boya tırnaklarını hopp yep yeni güzel bir hayat.bu üzüntün geçecek.zararın neresinden dönsen kardır.seni hak eden biri olacaktır hak etmeyene at tekme :))
İyi geldim demiİyiyim iyiiiii
Evet askm yaaa harikasin sennİyi geldim demi
Nereye gidelim papatyamKizlar illa sevgilinizle yemege cikmaniz gerekmiyo
Bz margayla cikiyoruz
Evet askm yaaa harikasin senn
32 dkka konusmusuz hic anlamadim
Portakalli ordek yirikNereye gidelim papatyamne yicen lan döner deme döverim
Ya hayir yaaa ahahah32 dakika konuşmuşuz gitti dakikalarım -demenin başka bir versiyonu hahahahaha
Yok ben almıyım az biraz iştahım vardı oda gittiPortakalli ordek yirik
Tabi tabiYa hayir yaaa ahahah
Hic farkina varmadim ddmek istedimm
Evet bitanem hem de cooook iyi geliyor cooookkkTabi tabio değil de iyi geliyor demi konuşmak ..
İmmm o zamaaan köri soslu karides usulu iç pilavli tavuk tadinda balik ahahahYok ben almıyım az biraz iştahım vardı oda gitti