- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Boş mesaj attım arada boş atmakta güzel oluyormuşsen de misilleme mi yapıyosun yani ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş mesaj attım arada boş atmakta güzel oluyormuşsen de misilleme mi yapıyosun yani ))
Sucluluk degl margam aptalligima agliyorum ben haketmedim bunlari hemde hic haketmedim neden oluyo kime ne yapmisim benYahu ben ağlama dedikçe niye ağlıyorsun ki sen..
Aksine güçlü olacaksın..
Senin yaptığın hiç bir şey yok,neden üzülen sen oluyorsun..
Ha bana gel özlediğim için ağlıyorum sevdiğim için ağlıyorum de, hiç bişi demem..
Ama seni suçlayan bir adam var, suçluluk duygusuna bürünürmüş gibi ağlama boş yere..
Banada trip yapiyo yeni gözden marga mi diyePinko dedi ki harbi beni bir daha aramasın yemek yapamıyorum dedi
az ortalığı karıştırayım haha
Boş mesaj attım arada boş atmakta güzel oluyormuş
Oy kiyamam kuzum o azgın teke seni mi suçluyorSucluluk degl margam aptalligima agliyorum ben haketmedim bunlari hemde hic haketmedim neden oluyo kime ne yapmisim ben
Marga taşınsınLazimsin tabii daha mersine tasincaksiniz
Evet beni sucluyoOy kiyamam kuzum o azgın teke seni mi suçluyor
Gerek yok farkında olmadan yaptıydın onu biraz öncePinko dedi ki harbi beni bir daha aramasın yemek yapamıyorum dedi
az ortalığı karıştırayım haha
Ya boşver bak inan parmaklarımıza yazık konuşup duruyoruz salla yaSucluluk degl margam aptalligima agliyorum ben haketmedim bunlari hemde hic haketmedim neden oluyo kime ne yapmisim ben
Kıskannnçççç kıskandıııııııııııı demekkkBanada trip yapiyo yeni gözden marga mi diye
A ne zaman yaptım pinkolatam yaaaa farkında bile değilimGerek yok farkında olmadan yaptıydın onu biraz önce
Bisey dese aklim kalmicak moralimn icine etti gttiYa boşver bak inan parmaklarımıza yazık konuşup duruyoruz salla ya
Neyin hesabını soruyo ya embesil acadabilirsin ona ne? O kim ya,o kim!!! Ay nasıl sinir oldum. Senin hatan neydi biliyo musun tatlisim? Sessizce hayatından çıkmış olman.Evet beni sucluyo
Herhangi bi sosyal paylasim aginda hesabimi bulmus
Hesapta ki fotolar3-4 yil oncesine ait. Actigimi bile hatirlamiyorum acip kalmis buyuk ihtimalle. bu sabah o hesap fotolarini gonderiyo ne karistiriyosun sen diye. Benim hatrimda bile yok oyle bi hesap oldugu. Bu nedir ya. Suclu ben oldum. Onunlayken neler karistiriyomusum.
Göçebe bir yaşam sürmek istiyorumMarga taşınsın
Bisey dese aklim kalmicak moralimn icine etti gtti
Aynen margirellam hep o mu bizi kiskandiracak sıra bizde nihahahaKıskannnçççç kıskandıııııııııııı demekkk
Sende taşınMarga taşınsın
Demi ya aldatmış bir de gelmiş hala böyle yaptın şunu yaptın diyoNeyin hesabını soruyo ya embesil acadabilirsin ona ne? O kim ya,o kim!!! Ay nasıl sinir oldum. Senin hatan neydi biliyo musun tatlisim? Sessizce hayatından çıkmış olman.
Bu mal seni aldattiginda ağzına mıçacaktin,ağzınaaaa. Ne hakla hala seni suçluyor,kendi yediği haltı ne çabuk unuttu da sana çamur atmaya başladı
Ben de onu kıskanıyordum yemek topiklerinde hıhAynen margirellam hep o mu bizi kiskandiracak sıra bizde nihahaha
Suç bastiriyo margam. Ben seni aldattim ama sende beni aldatmissin demeye getiriyo. PislikkDemi ya aldatmış bir de gelmiş hala böyle yaptın şunu yaptın diyo
Mevzuda mevzu olsa..
Çok önceden bir hesap açmış unutmuş kız.. girmemiş etmemiş..
Hemen sen birlikteyken böyle şeyler yapıyordun demeye getiriyor
Ne hakla !