- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.601
yooook kız işin sakası odondiriyim hemen verseler oyle bi hak ederdim yane
Bir de fiyatını söylüyo bana gözüme sokuyor bu kadara aldım sen bana ne alıcan diyorahahahtesterlarından olurya hani
kız sende boyle seyler diyon insanı merak ettiriyon yaaaaBu arada sizlere oylama zamanı ufacık bir açıklamam olacak
100ml[E="M A R G A, post: 39362253, member: 364684"]Küçük boysa istemiyorum
kaca almıs kızBir de fiyatını söylüyo bana gözüme sokuyor bu kadara aldım sen bana ne alıcan diyor
kız sende boyle seyler diyon insanı merak ettiriyon yaaaa
14 subatı bekliyerek zaten yeterince sabırsızlanıyozAmacım o zaten edin diye söylüyorum
30 mu30 tl yabize denk gelmez
Birazdan 11 i olacak kalıyor 3 günümüz..14 subatı bekliyerek zaten yeterince sabırsızlanıyoz
30 tl ye bulmuş, git bana da al dedim nerden buldu bende bilmiyorum ama bulmuş iştee30 munerden bulmus 30a
aksam taaa sekizde ya bari 2 falan yapaydınBirazdan 11 i olacak kalıyor 3 günümüz..
Son günler artık
gumruktenmi kacırıyo napıyo30 tl ye bulmuş, git bana da al dedim nerden buldu bende bilmiyorum ama bulmuş iştee
O gün akşam yemeğine çıkacak olan kişilerden de resim gelir diye akşam 8 yaptık çekip yollar diyeeaksam taaa sekizde ya bari 2 falan yapaydın
Parfümcü sevgili yapmıştır belkigumruktenmi kacırıyo napıyo
Bugun bi adamla karsilastim elinde canta , çakmagini istiycektim. E gerisini dusunun. Kacakciliktan tutmasnlar beni
nerden aldınkı cakmaya benziyo ama 30 liraya zaten orji olmaz doldurma parfumlerden dirBugun bi adamla karsilastim elinde canta , çakmagini istiycektim. E gerisini dusunun. Kacakciliktan tutmasnlar beni
Lananin dedgi gbi doldurmadir askmÇakma olmasın bu ?