- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.641
Hiç denk gelmedim tatlımhazır konu parfumden acıldı rihannanın parfumude muthis eyfel kulesi gibi bi şisesi var hatta
Bak şekerli kokuları hayatta sevmem parfüm olarak..bende sekerli kokuya bayılıyorum kokladıkca koklayasım geliyo yada pudramsı olucak onlarda tam yaz kokusu
Ben çok koku bilmiyorum her gitmemde yeni bir koku deniyorum öyle öyle öğreniyorum iştebenim almıslıgım var:)) ama bildigim kokuları alıyorum tabi bde cok fazla tavsiye edilirse genelde oyle kokular guzel cıkıyo
Mis oldum geldimmmAylar sonra bir ilk hadi gözümüz aydın
Ne çabuk kız sadece başını yıkadın herhaldeMis oldum geldimmm
bazen bi tane kokum olsun istiyorum bende ama yok ya hep farklı farklı kullanıyorumBen çok koku bilmiyorum her gitmemde yeni bir koku deniyorum öyle öyle öğreniyorum işte
Bana da haber ver chanel coco yuBir daha ki çıkışımda bakarım eğer varsa alırım sana yollarım kargoyla canım.. Ben sanki bunu listede gördüm ya ..
Heryerimi yikadm vallahiNe çabuk kız sadece başını yıkadın herhalde
İyi madem şansıma küseyim benYarışmayı açarken herkese pro üyelik verilecek diye bir durum yoktu zaten mavim =)
Zaman zaman kazenin yarışmacılar için yaptığı jest bunlar..
Yemek yarışmasında da oluyor bu durum =)
Tamam disari ciktigimda bakicam haber veririm size :)Bana da haber ver chanel coco yu
Senide ben gibi uyku tutmadi herhalde..:)İyi madem şansıma küseyim ben
Bende oyleyim uzun sureli kullandigim koku hic yok ..:)bazen bi tane kokum olsun istiyorum bende ama yok ya hep farklı farklı kullanıyorum
Ben yazin agir olmayan kokulari tercih ediyorum..Bende ciceksi kokulari sevmem
Yazin mecbur ciceksi kullaniyorum ama yine de bi agirlik olsun isterim
Sandal agaci amber odunsu kokularr
Bu yarışmada da bizi yalnız bırakmadın ablacım sağol
teşekkürler geçecek inşALLAH
Tutmamıştı canım, ama telefonun şarjı bitince pineklemeye yalnız devam etmek zorunda kaldım. :) günaydınSenide ben gibi uyku tutmadi herhalde..:)
Pratik bir kombin hazırlayabilirsin hemen. Ben öyle yaptım yani ahım şahım bir kombin değil; maksat katılmış olmak :)bende katılmak istiyorum ama eve gittiğimde tamamen aklımdan çıkıyo çocuktu yemekti ev di derken kafa kalmıyo ki
kombinim aklımda ama eve gidince unutuyorum işlerden dolayı ama not yazıcam elime kocakarı usülüPratik bir kombin hazırlayabilirsin hemen. Ben öyle yaptım yani ahım şahım bir kombin değil; maksat katılmış olmak :)
Parmağına ip bağla.kombinim aklımda ama eve gidince unutuyorum işlerden dolayı ama not yazıcam elime kocakarı usülü