- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.581
Orji parfum yollayacazÖzelden rüşvet teklif ediyo kuşağı bana verin diyooooobir parfüm alıp yollayacakmış kuşağı bana ver diyo
![]()
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orji parfum yollayacazÖzelden rüşvet teklif ediyo kuşağı bana verin diyooooobir parfüm alıp yollayacakmış kuşağı bana ver diyo
![]()
Bence de bak bu olabilir işteyarısmalara istikrarlı katılısından dolayı kusak alıcak sonunda zaten![]()
Evet ama bu yarışma için aynı durum söz konusu değil . Yani yine olacak mı olmayacak mı bilmiyorummmmVaov. Harika! Kırmızı'ya aşık biri olarak en çok Pro üyeliğe sevindim.![]()
Hahahaha kazen de senden dolayı intihar ederse görürsünKiz vermemmmmm
Kazene yalvaririm intihar videosu gondrririm kazene![]()
Sevgililer gününde alıcan dimi banaOrji parfum yollayacaz![]()
Kadnlar kulybunu de kapatirizHahahaha kazen de senden dolayı intihar ederse görürsün
intihar sebebi seni![]()
İşte korktuğum cevapEvet ama bu yarışma için aynı durum söz konusu değil . Yani yine olacak mı olmayacak mı bilmiyorummmm![]()
Aldim bileSevgililer gününde alıcan dimi bana![]()
İşte korktuğum cevapbu yarışmanın diğerlerinden ne farkı var ki? En azından diğer tarz yarışmalarından... Bence haksızlık olur olmaması.
bana yolla populer makyaj kusagımı verim olurmuOrji parfum yollayacaz![]()
Aldim bile
Chanel sevmiyom dedin.
Gidip bitane daha alcam.
Sana![]()
Senin kuşak sana yapıştı hııbana yolla populer makyaj kusagımı verim olurmu![]()
Doymuş pro diye bir kuşak vermek lazım sana hahahahozaman benim ilkini saymazsak iki tane daha pro uyeligim lması lazım katmerli pro yazılsın oraya hem yemekten hem tarzdan aldım ben pro![]()
işi ticarete dokup yarı fiyatına satıyomusum ben prolukları ahahaDoymuş pro diye bir kuşak vermek lazım sana hahahah
canta boyu varya ondan yollar kesin iki fıslıkKüçük boysa istemiyorum![]()
işi ticarete dokup yarı fiyatına satıyomusum ben prolukları ahaha![]()
Bu kadar ucuza aldığına göre kesin kalem parfüm aldı banacanta boyu varya ondan yollar kesin iki fıslık![]()
yooook kız işin sakası oHiç hediye edicem diyen yok zaten ahahahah herkes kafayı ticaretle bozmuş![]()
ahahahBu kadar ucuza aldığına göre kesin kalem parfüm aldı bana![]()