- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.581
Orji parfum yollayacazÖzelden rüşvet teklif ediyo kuşağı bana verin diyooooobir parfüm alıp yollayacakmış kuşağı bana ver diyo
Bence de bak bu olabilir işteyarısmalara istikrarlı katılısından dolayı kusak alıcak sonunda zaten
Evet ama bu yarışma için aynı durum söz konusu değil . Yani yine olacak mı olmayacak mı bilmiyorummmmVaov. Harika! Kırmızı'ya aşık biri olarak en çok Pro üyeliğe sevindim.
Hahahaha kazen de senden dolayı intihar ederse görürsünKiz vermemmmmm
Kazene yalvaririm intihar videosu gondrririm kazene
Sevgililer gününde alıcan dimi banaOrji parfum yollayacaz
Kadnlar kulybunu de kapatirizHahahaha kazen de senden dolayı intihar ederse görürsün
intihar sebebi seni
İşte korktuğum cevapEvet ama bu yarışma için aynı durum söz konusu değil . Yani yine olacak mı olmayacak mı bilmiyorummmm
Aldim bileSevgililer gününde alıcan dimi bana
İşte korktuğum cevapbu yarışmanın diğerlerinden ne farkı var ki? En azından diğer tarz yarışmalarından... Bence haksızlık olur olmaması.
bana yolla populer makyaj kusagımı verim olurmuOrji parfum yollayacaz
Aldim bile
Chanel sevmiyom dedin.
Gidip bitane daha alcam.
Sana
Senin kuşak sana yapıştı hııbana yolla populer makyaj kusagımı verim olurmu
Doymuş pro diye bir kuşak vermek lazım sana hahahahozaman benim ilkini saymazsak iki tane daha pro uyeligim lması lazım katmerli pro yazılsın oraya hem yemekten hem tarzdan aldım ben pro
işi ticarete dokup yarı fiyatına satıyomusum ben prolukları ahahaDoymuş pro diye bir kuşak vermek lazım sana hahahah
canta boyu varya ondan yollar kesin iki fıslıkKüçük boysa istemiyorum
işi ticarete dokup yarı fiyatına satıyomusum ben prolukları ahaha
Bu kadar ucuza aldığına göre kesin kalem parfüm aldı banacanta boyu varya ondan yollar kesin iki fıslık
yooook kız işin sakası oHiç hediye edicem diyen yok zaten ahahahah herkes kafayı ticaretle bozmuş
ahahahBu kadar ucuza aldığına göre kesin kalem parfüm aldı bana