- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.621
Bencede doldurmadir kiz kac yuz liranerden aldınkı cakmaya benziyo ama 30 liraya zaten orji olmaz doldurma parfumlerden dir
Ama kalici masallah
Chanelim de olmadi demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede doldurmadir kiz kac yuz liranerden aldınkı cakmaya benziyo ama 30 liraya zaten orji olmaz doldurma parfumlerden dir
ehehe ya ben bikere doldurma parfum almıstım orjinalinden daha kalıcıydıBencede doldurmadir kiz kac yuz lira
Ama kalici masallah
Chanelim de olmadi demem
Ya burda bir kozmetik dükkanı var zaman zaman parfümlerde indirimleri oluyor ben keşke bugün baksaydım yaa..Lananin dedgi gbi doldurmadir askm
Bak dpler falan gayet kaliciehehe ya ben bikere doldurma parfum almıstım orjinalinden daha kalıcıydı
Aylar sonra bir ilk hadi gözümüz aydınBan banyo yapip geliyom
Bekleyin beni
İndirim yakalarsan bana soyleseneYa burda bir kozmetik dükkanı var zaman zaman parfümlerde indirimleri oluyor ben keşke bugün baksaydım yaa..
Nasıl unuturum
Bende doldurma kullanıyorum gayette memnunum çeşit çeşit sıkıyorum yeni bir koku çıkıyor ortayaehehe ya ben bikere doldurma parfum almıstım orjinalinden daha kalıcıydı
bargello varmı orda onun parfumleri cok kalıcı ve kokuları gercege daha yakınYa burda bir kozmetik dükkanı var zaman zaman parfümlerde indirimleri oluyor ben keşke bugün baksaydım yaa..
Nasıl unuturum
Sevmiyorum ben bu kokucu calvinnn hepsini seviyorum mesela.. oooh mis koku burnuma geldiİndirim yakalarsan bana soylesene
100liraya kadar yolu var
Bunun doldurmasi bile harika orjinali nasildir kim bilir yaa
Yok canım dp var eyfel var loris var benim gördüklerim bunlarbargello varmı orda onun parfumleri cok kalıcı ve kokuları gercege daha yakın
chanel coco mademoiselle kullanıyorum ben bunun doldurmasını bulamadım hicbiyerde ama bulursan kesinlikle al tam kadın kokusu zaten afrodizyak etkiliymiş harikaİndirim yakalarsan bana soylesene
100liraya kadar yolu var
Bunun doldurmasi bile harika orjinali nasildir kim bilir yaa
Bir daha ki çıkışımda bakarım eğer varsa alırım sana yollarım kargoyla canım.. Ben sanki bunu listede gördüm ya ..chanel coco mademoiselle kullanıyorum ben bunun doldurmasını bulamadım hicbiyerde ama bulursan kesinlikle al tam kadın kokusu zaten afrodizyak etkiliymiş harika
netten alısveris yapıyorsan eger internet siteside var lolita lemgpıcka cok guzelYok canım dp var eyfel var loris var benim gördüklerim bunlar
dp yi ben sevemedim kokuları bi tuhaf geliyo banaBir daha ki çıkışımda bakarım eğer varsa alırım sana yollarım kargoyla canım.. Ben sanki bunu listede gördüm ya ..
İnternetten hiç parfüm satın almadım gidip kokusuna bakarak alışveriş etmek bana daha mantıklı geliyor..netten alısveris yapıyorsan eger internet siteside var lolita lemgpıcka cok guzel
Ben geçen sene adını bilmediğim iki tane parfüm aldım.dp yi ben sevemedim kokuları bi tuhaf geliyo bana
benim almıslıgım var:)) ama bildigim kokuları alıyorum tabi bde cok fazla tavsiye edilirse genelde oyle kokular guzel cıkıyoİnternetten hiç parfüm satın almadım gidip kokusuna bakarak alışveriş etmek bana daha mantıklı geliyor..
bende sekerli kokuya bayılıyorum kokladıkca koklayasım geliyo yada pudramsı olucak onlarda tam yaz kokusuBen geçen sene adını bilmediğim iki tane parfüm aldım.
Numaralarını hatırlamıyorum
O kadar kalıcıydı ki herkes çok beğendi..
Böyle hafif , ağır değil , çiçeksi bir kokuydu
Ben şekerli kokuları pek sevemiyorum parfümlerde