- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.441
Öyle olacak gibi duruyoryok cnm ne komik olck hem alıskanlık oluyor bak bu yarısmalar
Benden duymuş olmayın yeni bir yarışma kapıda gibiyok cnm ne komik olck hem alıskanlık oluyor bak bu yarısmalar
Olmadın mı canım hala adet söktürücü falan içsen belki olursun diyeceğim ama zararı dokunmasın ?2 gun gecikti aslında ama ben takıntılıyım işte ya ilac alıyorum ismdi oyle olur sanırım bakalımsogan kuru yapmıstım onceden de iyi geliodu ama onun belli zamanları var adet sonra falan baslıyosun..yok cnm evli degilim ben
Haahhah yalnız ben direkt evli misin sen dedimtek yaşıyor olabileceği ihtimali gelmedi aklıma hiç
gBenden duymuş olmayın yeni bir yarışma kapıda gibihep birlikte coşturucaz oraları
Sürpriz olsunnnnnnnnnnnnng
giyim degil ama dimi benim sarı kusagı goturcek olan baska bi yarısma
bugun aldım kullanıyorum sabah aaksam cilyormus bakalım nolcakOlmadın mı canım hala adet söktürücü falan içsen belki olursun diyeceğim ama zararı dokunmasın ?
Aleykumselam canım hoşgeldin..bi bakayım buralara, bakmışken selamda vereyim
selam :))
taym mı yok tay tay
Ay sicak basti benitaym mı yok tay tay
Olursun inşallah canımbugun aldım kullanıyorum sabah aaksam cilyormus bakalım nolcak
Çok ateşlisin diye boşa demiyorumAy sicak basti beni
hoş buldum yarışma için sabırsızım :))Aleykumselam canım hoşgeldin..
marga bizi burda surunduruyo yapıyo 10 gun bekle bekle bitmyohoş buldum yarışma için sabırsızım :))
bende oy kullanmak için bekliyorum geçmiyor günler geçmiyor :))marga bizi burda surunduruyo yapıyo 10 gun bekle bekle bitmyo
Nasi geccekÇok ateşlisin diye boşa demiyorum
senin yorumlarda detaylı bizim işimiz zorbende oy kullanmak için bekliyorum geçmiyor günler geçmiyor :))
bu sefer daha detaycı daha acımasız yorumlarım olacak :)) bilirsin çok acımasızımdır :))senin yorumlarda detaylı bizim işimiz zor
Dünkü muhabbetten hayatında biri OLDUĞUNU biliyodum ama kocasıdır belki diye düşündümBenimde tek yaşıyo olabileceği geldi aklıma çünkü sevgilisi var