- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
Kar yagmaya basladi uhuuuuuuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha vermedik kizimizi :)Dünkü muhabbetten hayatında biri OLDUĞUNU biliyodum ama kocasıdır belki diye düşündüm
Soguk suya gir canim gecer :)Nasi geccek
Az kaldi az 4 guncuj bisi kalcak birazdan.. :)bende oy kullanmak için bekliyorum geçmiyor günler geçmiyor :))
Ben 20ligimi ameliyatla aldirmistim.kızlar sol taraftaki 20likleri çektirdim, cerrahiye gerek kalmadı ama perşembe gününden beri çenemdeki ağrı dinmedi gitti doktor ilaç vermediği halde riske atmamak için duruma uygun antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum, ilaç içmesem katlanması zor olacak bu kadar süre ağrı olması normal mi özellikle alt çenede ve o tarafdaki diş etlerimde kaşınıyor.başınıza böyle bir şey geldimi ???
ahahah sapık erkek uyelerden mesaj alcan bakNasi geccek
Hele bi mesaj atsinlarahahah sapık erkek uyelerden mesaj alcan bak
doktor antibiyotik vermediyse kullanmasaydın keske kendi basına..cok siddetli bir agrımı var yoksa azalarakmı gidiyor enfeksiyon olmasın..kızlar sol taraftaki 20likleri çektirdim, cerrahiye gerek kalmadı ama perşembe gününden beri çenemdeki ağrı dinmedi gitti doktor ilaç vermediği halde riske atmamak için duruma uygun antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum, ilaç içmesem katlanması zor olacak bu kadar süre ağrı olması normal mi özellikle alt çenede ve o tarafdaki diş etlerimde kaşınıyor.başınıza böyle bir şey geldimi ???
benden bir gün sonra 15 yaşında ki kardeşiminkiler cerrahi ile alındı bir gün sonra gayet iyiydi hala da iyi umru değil ben mi hassasım bilemedim inan.çekim sırasında alt çene zorlandı zaten aklıma geldikçe offff güya sağ tarafı da çektircektimBen 20ligimi ameliyatla aldirmistim.
Aman allahim
O çene agrisi.. Kafami parcaliycaktim
doktor vermedi ama bünyemi biliyorum enfeksiyona açık bir bünyem var ki zaten gün ağzım iltihap koktu ( cipro kullanıyorum.ara da bakıyorum ne durumda diye hala az da olsa kanama oluyor ve etler şiş kapkara bir boşluk üsttekini fark edemiyorum o zaten çok gerideydidoktor antibiyotik vermediyse kullanmasaydın keske kendi basına..cok siddetli bir agrımı var yoksa azalarakmı gidiyor enfeksiyon falan kapmıs olmayasın..gerci bir haftayla 10 gun arasında surer diş cekimi sonrası agrılar
Hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallaaahhhhYok daha vermedik kizimizi :)
agzında kotu bir tat varmı alveolit durumu olurmus bazen ozellikle 20 lik dis cekimisi sonrasında kan akısı 20 lik dişlerin oldugu yerde azmıs ondan olabiliyomus enfektif bir durum yanidoktor vermedi ama bünyemi biliyorum enfeksiyona açık bir bünyem var ki zaten gün ağzım iltihap koktu ( cipro kullanıyorum.ara da bakıyorum ne durumda diye hala az da olsa kanama oluyor ve etler şiş kapkara bir boşluk üsttekini fark edemiyorum o zaten çok gerideydi
var var olmaz mı hatta onun içinde kardeşime verilen gargarayı kullanıyorum :) ne yapayım doktorum hiç bişi vermedi, kan sızıyor, ağzım pas kokuyor ablam doktoruna git sor dedi ama çok uzak hem üşeniyorum hemde ne diycem ki bak dii çektin ama yeri ağırıyor mu ne diyim kiagzında kotu bir tat varmı alveolit durumu olurmus bazen ozellikle 20 lik dis cekimisi sonrasında kan akısı 20 lik dişlerin oldugu yerde azmıs ondan olabiliyomus enfektif bir durum yani
agrı var dayanılmaz de arastırdım diş cekimi sonrası alveolit olurmus bazen bende de belirtiler var diyebilirsin ama aksatma cunku ilerlerse sonrasında daha cok ugrastırır yarın hemen git bide bilmeden sen cipro kullanıyorsun belkide o verilmiyor kendi basına iş acma kız git yarın hemenvar var olmaz mı hatta onun içinde kardeşime verilen gargarayı kullanıyorum :) ne yapayım doktorum hiç bişi vermedi, kan sızıyor, ağzım pas kokuyor ablam doktoruna git sor dedi ama çok uzak hem üşeniyorum hemde ne diycem ki bak dii çektin ama yeri ağırıyor mu ne diyim ki