- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
3 saat geçti, ama hala ses seda yokEn iyisini yapıyorsun canım benim =) şimdilik kendi haline bırak..
O da çok uzatıyor be güzelim bekle bakalım yada sen biraz huyuna git ..3 saat geçti, ama hala ses seda yok
Ben de yazmak istemiyorum. Yazacaksa içinden geldiği için yazsın diye... Ama modum düşük Margam
sen ustune gitme cok fazla aramıssın bekle hicbirsey olmamıs gibi davranmaya devam et tartısmamaya calıs3 saat geçti, ama hala ses seda yok
Ben de yazmak istemiyorum. Yazacaksa içinden geldiği için yazsın diye... Ama modum düşük Margam
Bekliyorum şimdilik Margam... ama o uzattıkça bozulmuyor da değilimO da çok uzatıyor be güzelim bekle bakalım yada sen biraz huyuna git ..
öyle yapmaya çalışıyorum lana'cım, en son sorun yok falan dedik sustuk. Kaldı öyle.. Ben de yazmıyorum sık boğaz etmemek adına :/sen ustune gitme cok fazla aramıssın bekle hicbirsey olmamıs gibi davranmaya devam et tartısmamaya calıs
tamam en azından mesele halledilmiş duzelir merak etme takma kafaya fazlaöyle yapmaya çalışıyorum lana'cım, en son sorun yok falan dedik sustuk. Kaldı öyle.. Ben de yazmıyorum sık boğaz etmemek adına :/
mideye inenlermiKibleseneeee kiblesen de o m....ye inenler degismicekkk
Aaaaa yooooomideye inenlermi
Kibleseneeee kiblesen de o m....ye inenler degismicekkk
Seni mahvederimAaaaa yooooo
Sıkma canını kuzum =)Bekliyorum şimdilik Margam... ama o uzattıkça bozulmuyor da değilim
Bak bak gelmiş gitmiş ne yazmışKibleseneeee kiblesen de o m....ye inenler degismicekkk
Görünürde halledildi gibi yani inşallah... Gidecek olmasa böyle büyütmem ama işte gitmeden önceki halimize dönmek istiyorum... Sen nasılsın bu arada?tamam en azından mesele halledilmiş duzelir merak etme takma kafaya fazla
Deniyorum tatlımmmm sende Herşey yolunda mı? Okuyo musun çalışıyo musun? Ben bodoslama atladım buraya ama tanışamadık tam olarak :)Sıkma canını kuzum =)
Deniyorum tatlımmmm sende Herşey yolunda mı? Okuyo musun çalışıyo musun? Ben bodoslama atladım buraya ama tanışamadık tam olarak :)