- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.421
Sevgililer gününde senden ayrılcam al hediyeni bas git hıhKizlar marga bişiler yedi.
Pyhahahahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgililer gününde senden ayrılcam al hediyeni bas git hıhKizlar marga bişiler yedi.
Pyhahahahhahaha
O yatiyo ancaDeniyorum tatlımmmm sende Herşey yolunda mı? Okuyo musun çalışıyo musun? Ben bodoslama atladım buraya ama tanışamadık tam olarak :)
Hediye almadm loSevgililer gününde senden ayrılcam al hediyeni bas git hıh
Hohoooyyyyyyyy cips ve kola mı yedin seeeen... Valla bugün ben de biraz cıssssss bi gün geçirdim o yüzdeeeeen....Şuan evdeyim canım tatlibikiz a beddua okumakla okumamak arasında gidip geliyorum
Cırcır ol emi kız !
ya mavim şu kıza hele bişi de..
Bugün spor yaptım diyetteyim
Yemek az yedim
Biraz cipsle kola içmişim ne var yaniii
En güzelini yapıyo yaaaaaa ben napıyorum? Sabahın köründe okul yolu düüüüzzzzz gider.... modundayım halaaaaO yatiyo anca
Gezmeye bile cikmiyo
Giyiyo patiklerini yatiyo
iyi canım yarının yemegini yaptım rahatım simdi bide su adet olayı gerceklesseGörünürde halledildi gibi yani inşallah... Gidecek olmasa böyle büyütmem ama işte gitmeden önceki halimize dönmek istiyorum... Sen nasılsın bu arada?
Kendi iki tane kocaman dolmaları yerken iyiydi ama dimiHohoooyyyyyyyy cips ve kola mı yedin seeeen... Valla bugün ben de biraz cıssssss bi gün geçirdim o yüzdeeeeen....
Ezgiiiiiiiiii bir günden bişey olmazzzz
Canım tek mi yaşıyorsun sen =)iyi canım yarının yemegini yaptım rahatım simdi bide su adet olayı gerceklesse
Ben almıştım ama hediyeni al git derken benim aldığımı diyordum öküz ya duygusuz tospikHediye almadm lo
tam sayılmaz:)) haftanın 4-5 gunu tekim hafta sonu geliyor annemler..annem ablamın kızına bakıyor bıraktırmadı bakıcıya ablamlarda 1 saat uzaklıkta bizden orda kalıyor bir kac ay sonra gelicek artık.. ama bir bucuk senedir ev kadını oldum tam ya yemek ev işi falan evleneydim iiyiydiCanım tek mi yaşıyorsun sen =)
hediye demişken benim hediyede yarın geliyodu dimi ay tatlibikiz biliyonmuBen almıştım ama hediyeni al git derken benim aldığımı diyordum öküz ya duygusuz tospik
Evli misin sen?iyi canım yarının yemegini yaptım rahatım simdi bide su adet olayı gerceklesse
Haahhah yalnız ben direkt evli misin sen dedim tek yaşıyor olabileceği ihtimali gelmedi aklıma hiçCanım tek mi yaşıyorsun sen =)
Tabiiiiii yaaaaaKendi iki tane kocaman dolmaları yerken iyiydi ama dimi
2 gun gecikti aslında ama ben takıntılıyım işte ya ilac alıyorum ismdi oyle olur sanırım bakalımsogan kuru yapmıstım onceden de iyi geliodu ama onun belli zamanları var adet sonra falan baslıyosun..yok cnm evli degilim benEvli misin sen?
Geçen gözüme çarpmıştı konuda, hala hastalanmadın mı? Soğan kürü falan ya da işte vazo bitkisel şeyler içince oluyormuş tatlım denedin mi hiç
İlaçtan olabilir canım germe kendini. Düşünmemeye çalış. Sen gerildikçe daha çok gecikir stresten2 gun gecikti aslında ama ben takıntılıyım işte ya ilac alıyorum ismdi oyle olur sanırım bakalımsogan kuru yapmıstım onceden de iyi geliodu ama onun belli zamanları var adet sonra falan baslıyosun..yok cnm evli degilim ben
stres zaten herseyi etkilyor ya..bu arada sen katıldınmı yarısmayaİlaçtan olabilir canım germe kendini. Düşünmemeye çalış. Sen gerildikçe daha çok gecikir stresten
Etkiliyor ya sorma her sıkıntının sorunun Altından çıkıyor.stres zaten herseyi etkilyor ya..bu arada sen katıldınmı yarısmaya
yok cnm ne komik olck hem alıskanlık oluyor bak bu yarısmalarEtkiliyor ya sorma her sıkıntının sorunun Altından çıkıyor.
Evet katıldım ama sırf katılmış olmak için yoksa herhangi bir iddiam yok ya komik bile olmuş olabilir