- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
Yarisma 14 subat aksam 8 den sonra basliycakben katılanların resimlerini göremiyorum.bu kez oy vereceğim de....
Abla hediye super iyiki katilmisim diyorumGünaydınlar mutlu sabahlar,katılsammı katılmasammı diye düşünüyorum çok öyle iddialı değilim ama
Off hediyelere bakhediyelerin paylasilabilmesi icin bir konu acildi zaten burdan paylasiyim ben bugun gelen hediyelerim
Ben katildim abla, sen de katilGünaydınlar mutlu sabahlar,katılsammı katılmasammı diye düşünüyorum çok öyle iddialı değilim ama
tesekkur ederim canımOff hediyelere bakgule gule kullan canim
İlk kez tarz yarismasina katiliyorum, makyaja katildim iki kereB BayanHicKimse sen onceden katıldınmı yarısmalara ilkmi bu canım
ilkinde birinci olmak nasip olur insallahİlk kez tarz yarismasina katiliyorum, makyaja katildim iki keresonlarda bitirdim hep yemek yarismasinin gediklisi oldum zaten
Güle güle kullanınhediyelerin paylasilabilmesi icin bir konu acildi zaten burdan paylasiyim ben bugun gelen hediyelerim
Bilmem ki, valla iyi olur tabi ama benden daha iyileri olduguna eminimilkinde birinci olmak nasip olur insallah
tesekkur ederimGüle güle kullanınÇantaya bayıldım
oyle dusunme herkesin zevki baska bakalım seni tahmin edebicekmiyiz yarısmacılar arasındaBilmem ki, valla iyi olur tabi ama benden daha iyileri olduguna eminim
Edemezsiniz kioyle dusunme herkesin zevki baska bakalım seni tahmin edebicekmiyiz yarısmacılar arasında
buluruz buluruzzzzzEdemezsiniz ki
Ben de bakamicam, arkadasimin nisani var, gece bakarim buyuk ihtimalbuluruz buluruzzzzzya ben yarısmanın basladıgı saatlerde bakamıycam hemen catlıycm ya
0 oy ile karsılasmayız insallahBen de bakamicam, arkadasimin nisani var, gece bakarim buyuk ihtimal
Off insallah ya0 oy ile karsılasmayız insallah
ilk gunden anlasılıyor oy farkı 10a cıktımı kaptırıp giderOff insallah yabi kisi kaptirip yurumez insallah, cekisme olsun istiyorum