- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.301
dun haberlerde baya kotu bahsedıyodu abla ya hatta okullar tatıl olcak falan dıyolardı ıstanbul ıcın
dısarı falan cıkmayın barı ablamKar bekleniyormuş bakalım,sabahtan beri hava çok soğuk rüzgarda var şimdi,böyle devam ederse karda yağar herhalde.
dısarı falan cıkmayın barı ablam
Burada aynı şekilde izmite tipi yağmışHavada soğuk burada kar soğuvar sanki,
Kanka sevgililer günü geliyor hazır demi gideceğimiz yerGuuuunnnaaayyydddiiin
Fosur fosur uyuyun tabiii
14 şubat akşam saat 8 den sonra yükleyeceğiz.. :)resimler nerde ve zaman yüklenecek acaba :) merakla bekliyorum
Nasıl oldunuz mavim hala soğukluk var mı aranızda..Kızlar ben uyuyorum. Dinlediğiniz ve ortak olduğunuz için sağolun :) yarın görüşürüz, öpüldünüüüzz :*
Burada aynı şekilde izmite tipi yağmış
hazır bebegıım ayırttırdım yerımızıı en ön masadannKanka sevgililer günü geliyor hazır demi gideceğimiz yer
Şuan zonguldaktayım.. Burasıda çok soğuk kar topladı gökyüzü vallaBurayada her an gelebilir beklemedeyiz bakalım,margacan sen istanbuldamısın başka yerdemisin.
Tamam bende giyeceğim kıyafetleri hazırlayayım şimdidenhazır bebegıım ayırttırdım yerımızıı en ön masadann
Şuan zonguldaktayım.. Burasıda çok soğuk kar topladı gökyüzü valla
İstanbuldaydım bir hafta önce ablam..
canlı muzık eglence olcak ona gore gıyınTamam bende giyeceğim kıyafetleri hazırlayayım şimdiden
Evet ablam zonguldakta yaşıyorum evim burda :)Zonguldak'ta yaşıyon ama değilmi..
Link görünmüyor ?margam gece eve gelıncede sofrahazırlarım sana
Evet ablam zonguldakta yaşıyorum evim burda :)
Burası da güzel ama her yer kömür isi dumanı bu yüzden pek sevemiyorum boğuluyor gibi oluyorum nefes alırken..Tamamdır bazen kim nerede yaşıyor akılda kalmıyor yani.