- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.321
Büyük olasılıkla blogtan altın resmi ondan olmadıevet nedenn
Kebap partiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSöylryin bakalım nereye gidiorsunuzkızkıza
Burası da güzel ama her yer kömür isi dumanı bu yüzden pek sevemiyorum boğuluyor gibi oluyorum nefes alırken..
Saça sinen kokuyu anlatmıyım bile
Kebap partiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeölümüne yicezzz
teşekür ederim demek ki ben 15 subat göreceğim allah izin verirse :))))) size resimler gelmiştir ama :)))14 şubat akşam saat 8 den sonra yükleyeceğiz.. :)
Geldi geldi =) ben düzenliyorum zaten yarışmaya katılmak isterseniz ilk sayfada şartlarımız yazıyorteşekür ederim demek ki ben 15 subat göreceğim allah izin verirse :))))) size resimler gelmiştir ama :)))
Ortada buluşucaz sanırım bilemedim bendeeeeee kız gezmekten fırsat bulamıyor ki plan yapmayaWayyyy hadi bakalım sen mi gidecen tatlımı gelecek mekana
Ortada buluşucaz sanırım bilemedim bendeeeeee kız gezmekten fırsat bulamıyor ki plan yapmaya
yok kız nerde tipiBurada aynı şekilde izmite tipi yağmış
Ben çok oturaklı biriyim o her gün dışarda yaaTam ortada buluşun işte ne güzel,çok mu geziyor yoksa tatlıkız
Haberlerde görmüştüm bir yere çok yağmış yayok kız nerde tipi
Azıcık kaldı kuzum az sabretSelam kızlar, saat 4te uyudum yeminle
2ye kadar uyudum eşim gelince, inşallah bu gece de korkmam
Of yarışma başlasın hadi ya, çok merak ediyorum
ahahahHaberlerde görmüştüm bir yere çok yağmış yageçtiğimiz senenin haberlerine mi bakmıştım yoksa
Allahtan burası var aynen.Azıcık kaldı kuzum az sabretkorkmazsın korkmazsın biz varız bizimle laklak edersin
Ne bileyim ya izmit istanbul kar yağışı uyarısı veriyordu sabah görmüştüm nette uyku sersemi yanlışta anlamış olabilirim hahahahahahaahahahvalla tipi mipi yok burda izmiti tipili tanıtma lutfen
izmir o izmit değilNe bileyim ya izmit istanbul kar yağışı uyarısı veriyordu sabah görmüştüm nette uyku sersemi yanlışta anlamış olabilirim hahahahahaha
Hahahahahaha harbiden öyle mi kızizmir o izmit değil