- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.261
Evet canım aç..bunu daha önce nasıl düşünemedim?! harika fikir. çok da iyi altından kalkarım çünkü bu konuda çok iyiyimdir
aslında öyle bi topik açmak lazım. susamayıp susmak isteyen sevgilisiyle ya da kocasıyla kavga eder etmez topiğe damlasın ve oraya yazsın böylece hem içlerinde kalmamış olur hem de susmuş olurlar beylerine karşı
Kızlar, eşim gece vardiyasında bugün. Normalde hiç korkmam ama bugün çok korkuyorum. Yatak odasına gittim kitap okuyup uyuyacaktım, en ufak çıt sesinde ayağa kalkıp evi kontrol ettim iki kereŞimdi oturma odasına geldim tv seyrediyorum korkum geçsin diye, baya elim ayağım titriyor çünkü. Napsam ben ya
Bizim ne suçumuz va abaaağğğğğSiz adamlara cikisin bagirin sonra trip surdurdumu kizin yok oyleeee
Ne bileyim Margam ya, sanki kapıyı açıp korkunç bi adam içeri girivericekmiş gibi geliyorKorkma canım benim aç birazcık müzik dinleee
Çıt sesi ise tahtakurusu falandır korkmaaa
aynen de "sen neden böylesin" diye çıkışıyorum. sabırsız davranıyorum. hemen düzelsin istiyorum. benimki de pişkinlik biraz farkındayım ama çeneme de hakim olamıyorum ki bundan şikayetçiyim zaten. normal davranamıyorum ben uyuz oluyorum sonra da bambaşka bi kavgaya tutuşuyoruz bu gece olduğu gibiGercekten kirilmissam yaparim ama elimde degil hemen unutamiyorum belki oda uzulmustur sen ona niye boylesin diye cikisirsan pek faydasi olmaz bnm.erkek arkadasim huyumu kapti bakti bozugum normal davraniyo iki uc gun sonra sinirim geciyo normale donuyorum tartisma olmadan bitiyo yani
Bagirmadan kizmadan anlatin derdiniziBizim ne suçumuz va abaaağğğğğ
Ne bileyim Margam ya, sanki kapıyı açıp korkunç bi adam içeri girivericekmiş gibi geliyorİlk kez böyle oldum.
Öfkemi kontrol edemiyorum kiBagirmadan kizmadan anlatin derdiniziyazik adamlarada
Hiç uyumam belki ya, canım da nasıl kitap okumak istiyor aksi gibiHepimize oluyordur bu ama ne giden var ne gelen hahaha
Aç tv yi canım sessiz ortamda kalma =) uykun gelince de direk yat uyu
Kulaklık takıp müzik dinle ya da film izle ama yine kulaklıkla?Kızlar, eşim gece vardiyasında bugün. Normalde hiç korkmam ama bugün çok korkuyorum. Yatak odasına gittim kitap okuyup uyuyacaktım, en ufak çıt sesinde ayağa kalkıp evi kontrol ettim iki kereŞimdi oturma odasına geldim tv seyrediyorum korkum geçsin diye, baya elim ayağım titriyor çünkü. Napsam ben ya
Nereye açılır ki o konu?Evet canım aç..
Sinirlendiğimizde oraya gelip orada konuşalum
Ama asla ve asla karşı taraftaki insana tek bir iğneleyici laf kurmayalım
gerekirse birbirimizi yiyeyim ama çenemizi erkeklere karşı tutalımmmmm
Olmuyoooooo..Bagirmadan kizmadan anlatin derdiniziyazik adamlarada
Yanlis yoldasin oyle davranma suan onun kafasinda bintane sey vardir adam nisan olsun diye yurtdisina cikicak oda mecbur oldugundan gidiyor napsin..uzme bence bu konuda ustune gitme niye boylesin deme tam duzelicekken ters teper bu durum guzelce askim kirildinmi bana diye ac konuyuaynen de "sen neden böylesin" diye çıkışıyorum. sabırsız davranıyorum. hemen düzelsin istiyorum. benimki de pişkinlik biraz farkındayım ama çeneme de hakim olamıyorum ki bundan şikayetçiyim zaten. normal davranamıyorum ben uyuz oluyorum sonra da bambaşka bi kavgaya tutuşuyoruz bu gece olduğu gibi
Hoşbuldum canım, açtım tv'yi öyle bakınıyorum uykum da kaçtı zatenKulaklık takıp müzik dinle ya da film izle ama yine kulaklıkla?
hoşgeldin bu aradaa
Gayetde uysal bir kedi gibisin kizÖfkemi kontrol edemiyorum ki
Çok haklısın. Gerçekten binbir türlü şey düşünüyor en ince ayrıntısına kadar hem de...Yanlis yoldasin oyle davranma suan onun kafasinda bintane sey vardir adam nisan olsun diye yurtdisina cikicak oda mecbur oldugundan gidiyor napsin..uzme bence bu konuda ustune gitme niye boylesin deme tam duzelicekken ters teper bu durum guzelce askim kirildinmi bana diye ac konuyu
Kaçar tabii, çünkü beynine yanlış komutlar veriyorsun şuan :) Rahatla biraz, derin nefes al ver, gevşemeye çalış ve kendine olumlu telkinler ver kuzucum bundan önceki gecelerde hiçbir şey olmadı, bu gece de olmayacakHoşbuldum canım, açtım tv'yi öyle bakınıyorum uykum da kaçtı zaten
Kendi kendini yatistir bak gidicek bu sefer niye oyle yaptim diye uzulucem hem ne gerek var bu kdr ofkelenmeme diye dusun.. hicbirsey olmamis gibi davran samimi konus o soguk dahi olsa duzelir zaten..bir iki gun sonrada anlat derdini ofkem ozliycek olmamaydi falan diye toparla durumuÇok haklısın. Gerçekten binbir türlü şey düşünüyor en ince ayrıntısına kadar hem de...
Bu dediğini yapmalıyım ama önce biraz yatışmam gerek sanırım.. şöyle bir gün geçsin üstünden o da yatışsın çünkü o tamam falan der ama durgun olmaya devam eder... biraz rahat bırakayım dimi nefes alsın rahatlasın geçsin siniri..
Sen ne şekersin yaKaçar tabii, çünkü beynine yanlış komutlar veriyorsun şuan :) Rahatla biraz, derin nefes al ver, gevşemeye çalış ve kendine olumlu telkinler ver kuzucum bundan önceki gecelerde hiçbir şey olmadı, bu gece de olmayacak