- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.281
Aynen böyle yapıcam... zaten genelde benim sabaha bişeyim kalmıyor ama işte onda geçmediğini görünce kaybediyorum kendimi çok ince ayrıntılı düşünüyorum halbuki az derine inmesem herşey rayına girecek...Kendi kendini yatistir bak gidicek bu sefer niye oyle yaptim diye uzulucem hem ne gerek var bu kdr ofkelenmeme diye dusun.. hicbirsey olmamis gibi davran samimi konus o soguk dahi olsa duzelir zaten..bir iki gun sonrada anlat derdini ofkem ozliycek olmamaydi falan diye toparla durumu
erkekler daha yuzeysel biz ordan burdan baska konulara giriyoruz yarin mesela hic bisi olmamis gibi canimli askimli bi mesaj at:)Aynen böyle yapıcam... zaten genelde benim sabaha bişeyim kalmıyor ama işte onda geçmediğini görünce kaybediyorum kendimi çok ince ayrıntılı düşünüyorum halbuki az derine inmesem herşey rayına girecek...
şu cümlelerini kendime sık sık hatırlatıcam yarın umarım becerebilirim ya
Sen ne şekersin ya
çok sağol şimdi bişeyler yiyorum moralim düzelsin diye, kendimden hiç beklemezdim böyle korkmayı
Peki soğuk ve düz bi cevap alırsam ne olacak? kim durduracak benierkekler daha yuzeysel biz ordan burdan baska konulara giriyoruz yarin mesela hic bisi olmamis gibi canimli askimli bi mesaj at:)
O beni daha cok korkutuyor, tuvalete kalkiyorum yuregim agzima geliyor bu isigi kim yakti diyeBen evde yanlizken diger odaninda isigi yakiyom guven veriyo bana
selam ablaa nasılsınnnSelamlar hanımlar
selam ablaa nasılsınnn
iyiym bendee stajdan geldım ders yokmus uzattım ayaklarımı ohhhSelammm şeker,iyiyim sağol sen nasılsın.
14 ün akşamı yuklenıcek :)resimler nerde ve zaman yüklenecek acaba :) merakla bekliyorum
iyiym bendee stajdan geldım ders yokmus uzattım ayaklarımı ohhh
aynen ablaOhhh ne güzel keyfini çıkar güzelcene dinlen sende
aynen abla
heyecanla bekliyorum bakalım kk bayanlar ne giyinecek :) teşekürler14 ün akşamı yuklenıcek :)
bura iyi abla ya azcık yagmur varHavada soğuk burada kar soğuvar sanki,
bura iyi abla ya azcık yagmur var
sen nerdeydın
dun haberlerde baya kotu bahsedıyodu abla ya hatta okullar tatıl olcak falan dıyolardı ıstanbul ıcınBen istanbul'dayım şeker.