- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.321
Büyük olasılıkla blogtan altın resmi ondan olmadıevet nedenn
![]()
![KK69 :KK69: :KK69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük olasılıkla blogtan altın resmi ondan olmadıevet nedenn
![]()
Kebap partiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSöylryin bakalım nereye gidiorsunuzkızkıza
Burası da güzel ama her yer kömür isi dumanı bu yüzden pek sevemiyorum boğuluyor gibi oluyorum nefes alırken..
Saça sinen kokuyu anlatmıyım bile![]()
Kebap partiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeölümüne yicezzz
![]()
teşekür ederim demek ki ben 15 subat göreceğim allah izin verirse :))))) size resimler gelmiştir ama :)))14 şubat akşam saat 8 den sonra yükleyeceğiz.. :)
Geldi geldi =) ben düzenliyorum zaten yarışmaya katılmak isterseniz ilk sayfada şartlarımız yazıyorteşekür ederim demek ki ben 15 subat göreceğim allah izin verirse :))))) size resimler gelmiştir ama :)))
Ortada buluşucaz sanırım bilemedim bendeeeeee kız gezmekten fırsat bulamıyor ki plan yapmayaWayyyy hadi bakalım sen mi gidecen tatlımı gelecek mekana![]()
Ortada buluşucaz sanırım bilemedim bendeeeeee kız gezmekten fırsat bulamıyor ki plan yapmaya![]()
yok kız nerde tipiBurada aynı şekilde izmite tipi yağmış
Ben çok oturaklı biriyim o her gün dışarda yaaTam ortada buluşun işte ne güzel,çok mu geziyor yoksa tatlıkız![]()
Haberlerde görmüştüm bir yere çok yağmış yayok kız nerde tipi![]()
Azıcık kaldı kuzum az sabretSelam kızlar, saat 4te uyudum yeminle
2ye kadar uyudum eşim gelince, inşallah bu gece de korkmam
Of yarışma başlasın hadi ya, çok merak ediyorum![]()
ahahahHaberlerde görmüştüm bir yere çok yağmış yageçtiğimiz senenin haberlerine mi bakmıştım yoksa
![]()
Allahtan burası var aynen.Azıcık kaldı kuzum az sabretkorkmazsın korkmazsın biz varız bizimle laklak edersin
![]()
Ne bileyim ya izmit istanbul kar yağışı uyarısı veriyordu sabah görmüştüm nette uyku sersemi yanlışta anlamış olabilirim hahahahahahaahahahvalla tipi mipi yok burda izmiti tipili tanıtma lutfen
![]()
izmir o izmit değilNe bileyim ya izmit istanbul kar yağışı uyarısı veriyordu sabah görmüştüm nette uyku sersemi yanlışta anlamış olabilirim hahahahahaha
Hahahahahaha harbiden öyle mi kızizmir o izmit değil![]()