En Tarz Üye Yarışması ✄ Sevgililer Günü !

Susmayı o gittikten sonra kendiliğinden öğreneceksin zaten..
Keşkeler demeye başlayacaksın..
Bunu şimdi düşünmene gerek yok..

Şuan tek düşüneceğin şey eski halinize nasıl döneceğiniz..
Daha önce de mesafeli yaşadık ilişkiyi zaten uzun süre... Bu seneye kadar senede 1-2 defa görüşüyorduk. Ben iflah olmuyorum çeneme hakim olamıyorum... onunlayken kediyim ama kavga anında da cazgır akrep hatunuyum işte

O zaman biz de seninle bi grup açalım mavim..
Çenesini tutamayan bayanlar ve tutmak için uğraşanlar adı altında bir topik oluşturalım..
Topik sahibesi sen ol

İlişkide karşı tarafı çok yoruyo bu durum ama niye böylesiniz yaaa
Gercekten kirilmissam yaparim ama elimde degil hemen unutamiyorum belki oda uzulmustur sen ona niye boylesin diye cikisirsan pek faydasi olmaz bnm.erkek arkadasim huyumu kapti bakti bozugum normal davraniyo iki uc gun sonra sinirim geciyo normale donuyorum tartisma olmadan bitiyo yani

O zaman biz de seninle bi grup açalım mavim..
Çenesini tutamayan bayanlar ve tutmak için uğraşanlar adı altında bir topik oluşturalım..
Topik sahibesi sen ol
bunu daha önce nasıl düşünemedim?! harika fikir. çok da iyi altından kalkarım çünkü bu konuda çok iyiyimdir

aslında öyle bi topik açmak lazım. susamayıp susmak isteyen sevgilisiyle ya da kocasıyla kavga eder etmez topiğe damlasın ve oraya yazsın böylece hem içlerinde kalmamış olur hem de susmuş olurlar beylerine karşı

[QUOTE="M A R G A, post: 39320349, member: 3646atarm İyi ben fazladan bir kaç gün daha yapayım o zaman [/QUOTE]
Takip ettigm konulari goremiyosun dmi sen
Yarn atarn linkini incelersin askm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…