- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Yanlismis sonradan anladm:), sen pisman olma hic insallah bitanemBen de öyleyim yaa.. Kızsam da bi tebessüme bakıyo düzelmem..
Ben öyle değilim , sadece sinirli olduğum anlarda feci çeneme vurur karşımdakini fena kırarım..Bende biseye kizdimmi kirildimmi bikac gun surer ya
Leslie grubu actik bitanem gelmek ister misin?Diyetteyim çünki önce diyete , az yemeye alışınca da spora başlıyorum ben yani yarın..
Daha önce de mesafeli yaşadık ilişkiyi zaten uzun süre... Bu seneye kadar senede 1-2 defa görüşüyorduk. Ben iflah olmuyorumSusmayı o gittikten sonra kendiliğinden öğreneceksin zaten..
Keşkeler demeye başlayacaksın..
Bunu şimdi düşünmene gerek yok..
Şuan tek düşüneceğin şey eski halinize nasıl döneceğiniz..
İşte ben de aynen bunu yapıyorum. Hakaret etmiyorum ama iğneliyorum çokBen öyle değilim , sadece sinirli olduğum anlarda feci çeneme vurur karşımdakini fena kırarım..
Sonra da pişman olurum aslında içimden gelerek söylemem hiç bir şeyi..
O ne yahu lezbiyen fan clubın kısaltması falan mı hahahahahahahahhaLeslie grubu actik bitanem gelmek ister misin?
1ay yapicaz
Canım benim. İnşAllah...Yanlismis sonradan anladm:), sen pisman olma hic insallah bitanem
Ahahahahahahahah kahkaha patlattm lanO ne yahu lezbiyen fan clubın kısaltması falan mı hahahahahahahahha
Daha önce de mesafeli yaşadık ilişkiyi zaten uzun süre... Bu seneye kadar senede 1-2 defa görüşüyorduk. Ben iflah olmuyorumçeneme hakim olamıyorum... onunlayken kediyim ama kavga anında da cazgır akrep hatunuyum işte
Evet o sinirliyse susmam en mantiklisi. Ya da sen sinirliyke onun kalbini kirmamak icin onun susmasi..Canım benim. İnşAllah...
Aslında en güzeli susmak. Büyütmemek yani kavga mı ediyosun sus takma çekil kenara boşver... ama olmuyo işte dayanamıyosun ki...
Ahahahahahahahah kahkaha patlattm lan
Leslie diye bi kadin ya video yapmis bir suru okdugun yerde yuruyus gibo baska cesitli hareketleri de var
Gercekten kirilmissam yaparim ama elimde degil hemen unutamiyorum belki oda uzulmustur sen ona niye boylesin diye cikisirsan pek faydasi olmaz bnm.erkek arkadasim huyumu kapti bakti bozugum normal davraniyo iki uc gun sonra sinirim geciyo normale donuyorum tartisma olmadan bitiyo yaniİlişkide karşı tarafı çok yoruyo bu durum ama niye böylesiniz yaaa
11inde baslicaz bebekTanımıyorum kendilerini efenimmmmtamam bende varım linki yollarsın yarın yaparım bildiririm okeytooo
İyi ben fazladan bir kaç gün daha yapayım o zaman11inde baslicaz bebek
O zaman biz de seninle bi grup açalım mavim..
Çenesini tutamayan bayanlar ve tutmak için uğraşanlar adı altında bir topik oluşturalım..
Topik sahibesi sen ol
Seksi sempanzeler ben uyuyorum
Sabah hastalarin yaninda esnemek istemem agzimi on metre aca aca
Optum sizi bibikleriiimmm
İyi geceler bitanemmmm ben de koskocaman öpüyorum seniiiSeksi sempanzeler ben uyuyorum
Sabah hastalarin yaninda esnemek istemem agzimi on metre aca aca
Optum sizi bibikleriiimmm