- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
niye agliyorsun hayirdir..İzldim ya ay iki saattir agliyorum
Her zaman ki gibi ben varim canimmmm oooo afiyet olsunnn : )Selammm, naber kimler var?
Bugün uğrayamadım buraya, annemgil geldi bana pasta getirdiler, erken doğumgünü pastası
Sağol canım aldık kalorileri geneHer zaman ki gibi ben varim canimmmm oooo afiyet olsunnn : )
Bende yerime gectim pc basinda duramadim bugun pek boynum agriyor duz bi sekilde uzandim.. tv ye bakiyorum iste :)Sağol canım aldık kalorileri geneSen napıyon?
Benim de tabletin şarzı bitmiş, laptopta girmek eziyet. En güzeli uzanıp nette takılmak oh missBende yerime gectim pc basinda duramadim bugun pek boynum agriyor duz bi sekilde uzandim.. tv ye bakiyorum iste :)
Benim de tabletin şarzı bitmiş, laptopta girmek eziyet. En güzeli uzanıp nette takılmak oh miss
Benim eşim de işe gitcek birazdan ben de o gidince ütü falan yapıcamGündüz uyuduğu için bi iş yapamadım
Haha evet ütü günü bugünHaha bugun herkesin utu gunu..
Tatlikizda utu yapicakti
Getirin utulerinizi ben yaparimmmmm
Bende severim utu yapmayi ama annem yaptirmiyor evde hic bir sey..Haha evet ütü günü bugün
Ben severim ütü yapmayı hemencik bitiyor buhar kazanlı ütüm var
Oh ne güzel işte, evlendiğinde çok ararsın anneniBende severim utu yapmayi ama annem yaptirmiyor evde hic bir sey..
Erkek arkadasimlayken yapardim ama her isi. Kendi evimde mutfaga girip bisey yapamiyorum sokmimuyor annem
Ararimm valla ama isten dolayi degil ozlerimmmm :)Oh ne güzel işte, evlendiğinde çok ararsın anneni
Iyi yaptin cok daraldim inan ki of..Ne izliyosunn
Bizim de yok sevgilimiz
Accik agladim ucundannn
Bende bugun bir tane yabanci diziye basladim ingiliz kraliyet ailelerini konu alan bi dizi sevdim ama dizinin adini unuttum haha :)adamin biri kadina tecavuz ediyo dovuyo falan kadin simdi intikam alicak izlerken bile gerildim he
Katilacak misin canimTamam teşekkür ederim
Hazirlaniyor gibiydi o :)@norwegian Sen katiliyonmu kiz yarismaya
yani katilsin biz her yarismada varizHazirlaniyor gibiydi o :)
Ben iyi sayılırım şekerim sen nasılsın..Nasılsınız yarışmacı tayfaa