- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.221
Gerginim biraz. Hatta biraz değil... Amaaaaaan....Ben iyi sayılırım şekerim sen nasılsın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerginim biraz. Hatta biraz değil... Amaaaaaan....Ben iyi sayılırım şekerim sen nasılsın..
Hayırdır neden gerginsin bakayım paylaşmak istersen buradayım valla sabaha kadar..Gerginim biraz. Hatta biraz değil... Amaaaaaan....
Erkek arkadaşımla iki gün önce atışmıştık biraz çalışmak için başka bi şehre hatta ülkeye gidecek diye. Gitmesi gerekiyo biliyorum ama işte zoruma gitti bırakıp gidecek olması. Ben de üzüntümü dile getirirken suçlar gibi konuştum. Sonra gönlünü almaya çalıştım falan ama hala durgundu. Ben de bugün patladım yinee yaa kavga ettik yattı uyudu öküz.Hayırdır neden gerginsin bakayım paylaşmak istersen buradayım valla sabaha kadar..
Al benden de o kadar..Erkek arkadaşımla iki gün önce atışmıştık biraz çalışmak için başka bi şehre hatta ülkeye gidecek diye. Gitmesi gerekiyo biliyorum ama işte zoruma gitti bırakıp gidecek olması. Ben de üzüntümü dile getirirken suçlar gibi konuştum. Sonra gönlünü almaya çalıştım falan ama hala durgundu. Ben de bugün patladım yinee yaa kavga ettik yattı uyudu öküz.
Tartışma anında susamıyorum aslında sussam ah bi susabilsem o zaman belki daha kolay olacak herşey... beceremiyorum ve sırf bu yüzden neredeyse her tartışmada ve sorunda haklıyken haksz duruma düşüyorum. çok sivri dilliyim bir de sabırsız... Offf
Susmayı nasıl beceriyor şu hatunlar ya bana da lazım. Bıktım artık kendimden ya. Çok kızıyorum ediyorum ama yazmadan aramadan da edemiyorum. Halbuki sussam bi belki anlayacak hatasını ya da ben bu kadar yıpranmıcam ama yapamıyorumAl benden de o kadar..
Şu çeneme hakim olamıyorum..
Neden gitmek zorunda ? Ülkede iş mi kalmadı kız
Susmayı nasıl beceriyor şu hatunlar ya bana da lazım. Bıktım artık kendimden ya. Çok kızıyorum ediyorum ama yazmadan aramadan da edemiyorum. Halbuki sussam bi belki anlayacak hatasını ya da ben bu kadar yıpranmıcam ama yapamıyorum
Babacığı sağolsun!!
Bu yaz nişan düşünüyoruz o yüzden babasının suyuna gitmek zorunda ki o zaman geldiğinde yardım etsinler..
Hoşgeldin canımmmmKaynatin siz kaynatinnnn
Ben de öyle yapmaya çalıştım ama olmadı yani sanki duvarla muhattap oluyorum...Bişey yokmuş gibi davranırken onun durgun ve solgun sesini duyunca çileden çıkıyorum ve sonunda patladım zaten. Bi şeye bozuldu mu illa birkaç gün sürdürecek ya çıkamıyorum işin içindenBak araya hasretlik girecek, en iyisi uzatmamak şu son bir kaç gününüzü de en güzel şekilde değerlendirin canım..
Valla o güzel zamanlar aranıyor canım ..
Bitmedi mi kız ütünKaynatin siz kaynatinnnn
Belki sadece bu tartışmadan dolayı değildir..Hoşgeldin canımmmm
Ben de öyle yapmaya çalıştım ama olmadı yani sanki duvarla muhattap oluyorum...Bişey yokmuş gibi davranırken onun durgun ve solgun sesini duyunca çileden çıkıyorum ve sonunda patladım zaten. Bi şeye bozuldu mu illa birkaç gün sürdürecek ya çıkamıyorum işin içinden
Coktan bittiBitmedi mi kız ütün
Onun da etkisi var biliyorum ama ben de üzülüyorum ya öğrendiğimden beri dalıp gidiyorum hasta gibiyim bana niye yansıtıyor yansıtmasın hatırladıkça gözlerim doluyor benim.. moral vermeye çalışacağına hepten moral bozmasın asıl sorun bende... benim susmayı öğrenmem gerek.. .Belki sadece bu tartışmadan dolayı değildir..
Senden ayrılacağı için belki bu bezgin ruh haline bürünmüştür canım.. Olamaz mı ?
Afiyet olsun bizde de bugün dolma vardı..Coktan bitti
Az once de iki tane dolma yidim
İlişkide karşı tarafı çok yoruyo bu durum ama niye böylesiniz yaaaBende biseye kizdimmi kirildimmi bikac gun surer ya
Niyeee????????????????????Afiyet olsun bizde de bugün dolma vardı..
Patlıcan yemeği vardı..
Ev yapımı tel şehriyeli tavuk çorbası ve salata vardııııı
Peki ben ne yedim..
Çorba ve salata
Susmayı o gittikten sonra kendiliğinden öğreneceksin zaten..Onun da etkisi var biliyorum ama ben de üzülüyorum ya öğrendiğimden beri dalıp gidiyorum hasta gibiyim bana niye yansıtıyor yansıtmasın hatırladıkça gözlerim doluyor benim.. moral vermeye çalışacağına hepten moral bozmasın asıl sorun bende... benim susmayı öğrenmem gerek.. .
Ben de öyleyim yaa.. Kızsam da bi tebessüme bakıyo düzelmem..Ben hep yufka yurekli oldum bugune dek tartisma uzamasin diye hep alttan alandim her kirginligi unutan olurdum
Diyetteyim çünki önce diyete , az yemeye alışınca da spora başlıyorum ben yani yarın..Niyeee????????????????????