- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.281
Niye oyle dedin
Niye komik kaçsın kiben hiç biryere de gitmedim hediye de almadım yarışmaya katılmam da komik kaçar sanırım
DüşündürücüDemekki disari giyilmiycek bi elbiseyle katilan var
Himmmmm:)
Ya neden degersiz hissediyosunnbilmem umursamazdım ama değersiz gibi hissettim kendimi birden
Bu gece 12de canm benmoylama başladı mı
Düşündürücü
seni düşünen bir eşin var o yeter kuzumNiye komik kaçsın kiBen de bi yere gidemedim eşimin işi nedeniyle.
Ya neden degersiz hissediyosunn
Bende bi yere gitmedim hediye almadim
Ama kendimi degersiz hissetmek aklimin ucundan gecmedi
okBu gece 12de canm benm
Her kadin degerlidiröyle dedim işte canım sıkkın ondan sanırım.
sen tabiki değerlisin
Hmm mevzuyu anladımseni düşünen bir eşin var o yeter kuzum
aksam yemegi olunca konsept aksam yemegine giyip cıkabilcegim bir kombinle katıldım bende ha basbasa olsa tbi baska ama onlarda burda paylasılmaz zatenYoo ben gayet de giydiğim bi elbise ile katıldım, her ne kadar bu 14 şubatta bi plan yapmasam da elbisem normal giydiğim bi elbise
senden degerlisimi var kuzu kendini her zaman herseye ragmen degerli hissetbilmem umursamazdım ama değersiz gibi hissettim kendimi birden
senden degerlisimi var kuzu kendini her zaman herseye ragmen degerli hisset
hahahahaaksam yemegi olunca konsept aksam yemegine giyip cıkabilcegim bir kombinle katıldım bende ha basbasa olsa tbi baska ama onlarda burda paylasılmaz zaten
Vuuuuuu....ask ask ask..Bu arada hediye demişken eşimden dün hiç bişey beklemiyodum bu hafta yoğun çalıştı gene.
Gece 1 buçukta geldi eve arkasında bişey saklıyordu, çiçek sandım meğerse örgü ile örülmüş gül almışDiyor ki ben sana solup giden bişey almak istemedim Bi de cebinden paket çıkardı, kolye almış
İnsanın hiç beklemediği anda böyle sürprizler yaşaması çok güzel
sende hedıye var mı bakalmmm :)Vuuuuuu....ask ask ask..
Te..hey allahım şu. Biz kadınlar.Aynen, alındı zatenSonra gönlünü almaya uğraştım bi de