- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.301
Haha aynen dışarıda giyemeyeceğim bişey zaten evde fantazi malzemesidiraksam yemegi olunca konsept aksam yemegine giyip cıkabilcegim bir kombinle katıldım bende ha basbasa olsa tbi baska ama onlarda burda paylasılmaz zaten
ama dısarda giyilmiycek birseyle katılan olduysa wuhuuu merakla bekliyorumHaha aynen dışarıda giyemeyeceğim bişey zaten evde fantazi malzemesidir
hadı bakalım zıyaretcı sayısı kac olurama dısarda giyilmiycek birseyle katılan olduysa wuhuuu merakla bekliyorum
Kesinlikle, valla kk nüfusunda patlama olur o zamanama dısarda giyilmiycek birseyle katılan olduysa wuhuuu merakla bekliyorum
Ne hediyesi canım.bu benim herif varyaaa.. Ne zamandır mutfağa ayriyeten bir dolap istiyordum..dun almış gelmiş. Tabi. Monte edilecek.matkapti filan onlan ugrastikk.. Aksam yemek yedik 7de mac var giyindi maça gidiyor..dondu AA sevgililer günüydü degilmi dedi..evet dedim ama önemli değil hayatım senin varlığın yetr aşkım dedim.opustuk gitti..tabi azıcık alindimm.saat 9.oğlumu uyttum bende uyumusum. Gelmiş maçtan.beni uyandırıyor. Kalk yerine yat.ben mir mir.neyse kaldırdı. Uykum açılmasına diye odama gidiyom .koş koş su haberlere bak dedi..gene ben mir mir..geldim..sende hedıye var mı bakalmmm :)
yaaaaa cok tatlı amaaaNe hediyesi canım.bu benim herif varyaaa.. Ne zamandır mutfağa ayriyeten bir dolap istiyordum..dun almış gelmiş. Tabi. Monte edilecek.matkapti filan onlan ugrastikk.. Aksam yemek yedik 7de mac var giyindi maça gidiyor..dondu AA sevgililer günüydü degilmi dedi..evet dedim ama önemli değil hayatım senin varlığın yetr aşkım dedim.opustuk gitti..tabi azıcık alindimm.saat 9.oğlumu uyttum bende uyumusum. Gelmiş maçtan.beni uyandırıyor. Kalk yerine yat.ben mir mir.neyse kaldırdı. Uykum açılmasına diye odama gidiyom .koş koş su haberlere bak dedi..gene ben mir mir..geldim..bu benimki varyaaa.kaplı pasta almış..masayı kurmuş mumları yakmiss..çok istediğim bir cep vardı onu almiss..EE gerisini anlatmiyayim.
SelammSelam kizlar
Ayy harika yaaaNe hediyesi canım.bu benim herif varyaaa.. Ne zamandır mutfağa ayriyeten bir dolap istiyordum..dun almış gelmiş. Tabi. Monte edilecek.matkapti filan onlan ugrastikk.. Aksam yemek yedik 7de mac var giyindi maça gidiyor..dondu AA sevgililer günüydü degilmi dedi..evet dedim ama önemli değil hayatım senin varlığın yetr aşkım dedim.opustuk gitti..tabi azıcık alindimm.saat 9.oğlumu uyttum bende uyumusum. Gelmiş maçtan.beni uyandırıyor. Kalk yerine yat.ben mir mir.neyse kaldırdı. Uykum açılmasına diye odama gidiyom .koş koş su haberlere bak dedi..gene ben mir mir..geldim..bu benimki varyaaa.kaplı pasta almış..masayı kurmuş mumları yakmiss..çok istediğim bir cep vardı onu almiss..EE gerisini anlatmiyayim.
Napiyosunuz gecmis sevgililer gununuz kutlu olsunSelamm
senın de kutlu olsunnnNapiyosunuz gecmis sevgililer gununuz kutlu olsun
Senin de kutlu olsun canım, görünmüyordun ne zamandır buralardaNapiyosunuz gecmis sevgililer gununuz kutlu olsun
Ay bende onu sorucaktim kacta aciliyosenın de kutlu olsunnn
yarısmaya saatler sayıyoruz :)
İnandırdı beni sonrada sürprizi çok güzeldi mumları gorseydiniz kızlar çarpık curpuk.ah bu erkek milleti..basa belalar ama saskinliklari bile guzelyaaaaa cok tatlı amaaa
romantıklık yapmaya calısmıs ve basarılı olmuss
gerısını de anlatma bız anladk haha
Ivit pek firsatim olmuyor canim sen nickini mi degistirdinSenin de kutlu olsun canım, görünmüyordun ne zamandır buralarda
neguzel canım yaaİnandırdı beni sonrada sürprizi çok güzeldi mumları gorseydiniz kızlar çarpık curpuk.ah bu erkek milleti..basa belalar ama saskinliklari bile guzel
Ah canimcim ne onlarsiz.ne onlarla..Ayy harika yaaa
gece 12 de :)Ay bende onu sorucaktim kacta aciliyo
Evet değiştirdim vallaIvit pek firsatim olmuyor canim sen nickini mi degistirdin
Her herkesi hanesinde mutlu kılsın canimmneguzel canım yaa
boyle evlı ve mutlu cıftlerı gordukce cok mutlu oluyorum