- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.321
amınnn canım amınn...Rabbim
Her herkesi hanesinde mutlu kılsın canimm
Yok tatlicim katilmadim ama merak ediyorum sengece 12 de :)
sen katıldın mıı
Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkAh canimcim ne onlarsiz.ne onlarla..
katıldım hepsıne katılıyorum mubarekYok tatlicim katilmadim ama merak ediyorum sen
Kk hazir degil beni gormeye
hjahahaYine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
Hele bi öyle bişey olsunhjahaha
olur mu olur kız
Merak etmeyin nami diger kim kasardiyankatıldım hepsıne katılıyorum mubarek
merak ettım senı
Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
Yok. Kız olurmu ole şey.. Ama valla erkek milleti yaparlarmi yaparlar..Yine unutmamış baksana, eli boş gelse daha mı iyi. Valla dün ben hiç beklemiyodum eşimden. Bi de benim doğum günüm 5 gün sonra. Geçen sene ikisini beraber kutlamıştı uyanıkBu sene de beklemedim o yüzden. İnşallah şimdi 14 şubatı kutladım diye doğumgünümü ihmal etmez
kim benım kızMerak etmeyin nami diger kim kasardiyan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyBen dün sabah çiceklerle ve yatakta kahvaltiyla uyandim
Ben ilk kez katılcam, beni tanıyamazsınıztanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben
Hahhaahh benimki yuzunden herkes kim.k. diyo abartip dokunmaya calisan baaayan arkadasim cokturkim benım kız
sor burdakı kızlara
aynen tanımadıgımız var bu sefer yarısmacılardan bılmıyoruz da tarzlarınıtanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben
tanıdıklar var yeni katılanları cok merak ediyorum ben
Seninki olayı aşmış vallaBen dün sabah çiceklerle ve yatakta kahvaltiyla uyandim
arastırmacı ruhumla bulcam hepiniziBen ilk kez katılcam, beni tanıyamazsınız